L’Infantil A arriba fins a les semifinals de la Cerdanyola Cup

L'infantil grana s'ha quedat a un pas de la final del torneig solidari, Cerdanyola Cup 2012. Si l'any passat els tarragonins van proclamar-se guanyadors, en aquesta segona edició, els de Raul Salguero han arribat fins a semifinals, on van caure eliminats pel vigent campió de la Cerdanyola Cup, l'Hércules d'Alacant, en la tanda de penals. Abans però van imposar-se a quarts de final als amfitrions, l'infantil del Cerdanyola. Els penals també van donar al Nàstic l'accés a la següent ronda després que el matx acabés en empat a un. Aquest torneig futbolístic va disputar-se al Camp Municipal de la Bòbila Pinetons i van prendre part 19 equips de  les categories infantil i aleví a més, enguany han participat dos conjunts de fora de Catalunya, el Mallorca i l'Hércules, i aquest últim s'ha fet amb el primer lloc. En categoria aleví de futbol-7, la victòria va ser per al Jabac Terrassa que va vèncer al CF Junior de Sant Cugat per 5 a 2.

El Cerdanyola FC va ficar en marxa aquest torneig la temporada passada i va ser Mans Unides la ONG participant, enguany ha estat Pasaporte para la Cooperación, una ONG que realitza la seva tasca solidària a Haití, treballant per un orfanat després dels terratrèmols que va patir l'illa al 2010.