gimnastic-banner-the-beat-challenge

Últims resultats del Tennis Taula del Nàstic

Campionat d'Espanya Veterans

El passat pont de maig, es van celebrar els XXIII Campionats d’Espanya de veterans, a la localitat d’Oropesa del Mar (Castelló). Més de 400 participants van assistir a la competició, on 7 d’ells eren socis del Club Gimnàstic: Agustín Sánchez, Jordi Verdejo, Cuquí Sánchez (A), Ferran Perarnau, Guillem Santiago, Josep Rodríguez (B) i Carlos Loren (cedit al Reus Deportiu). Tots ells van participar en les proves d’equips, individual i dobles.

Per equips, cap dels dos va passar al quadre pel títol i van jugar la consolació. En la modalitat de dobles, els millors resultats granes van ser per la parella Agustí i Jordi que aconseguirien arribar als setzens de final on queien derrotats per la parella finalista, Manel Suñé i Renato Moscoso (Olesa). En l’anterior ronda havien guanyat a Juanjo i Ignacio Alonso (Galicia) per 3-0. Les demés parelles es quedaven en els 32ns de final. Pel que fa els individuals, els jugadors del Gimnàstic van haver de fer front a la fase de grups i prèvies d’eliminatòries per entrar al quadre del títol.

Per altra banda, al Campionat Provincial de Veterans, Cuqui Sánchez va aconseguir el bronze. El diumenge, 5 jugadors del Club Gimnàstic van baixar per terres del Baix Maestrat, per jugar aquest campionat.
Dels 5 participants granes, el resultat més destacat se’l va adjudicar Cuqui Sánchez que després de passar la fase de grup, va aconseguir a les semifinals del campionat, fent fora als quarts de final a un dels favorits de la prova, ni més ni menys que el seu company d’equip, Jordi Verdejo. En les semifinals va perdre, però guanyava la final de consolació per la 3a plaça davant el palista local, Paco Zaragoza.
Els altres jugadors del Club Gimnàstic: Josep Rodríguez, Ferran Perarnau i Agustín Sánchez, es van quedar en les primeres rondes.

Resultats Campionat Provincial Benjamí i Infantil

Durant el dissabte pel matí, el Club Gimnàstic va organitzar la competició provincial per les edats de benjamí i infantil, on va recollir excel·lents resultats en ambdues categories.
En benjamí, un grup únic de 6 jugadors, on el Carles Campabadal va guanyar les 5 partides que el van adjudicar com a campió de la prova. Prop va estar la Cristina Rovira d’acompanyar el Carles al podi ja que es va haver de conformar en la 5a posició.
En infantil, van participar un total de 24 jugadors, distribuïts en 4 grups de 6, i on els 3 millors de grup passaven al quadre d’eliminatòries. Del Club Gimnàstic, 3 dels 4 participants van passar: Enric Rodríguez (1r de grup), Iván Herrero (2n de grup), Lucas Artigas (3r de grup) i Iván Torreblanca (4t de grup). En les prèvies dels vuitens de final, el Lucas va perdre en el cinquè joc per 9-11. En la següent ronda, cara i creu pels granes, l’Enric accedia a les semifinals, mentre l’Ivan queia en els quarts de final per 1-3. Finalment, l’Enric com a únic representant del Gimnàstic va haver d’enfrontar-se als seus rivals clàssics; en semifinals es desfeia de David Cabrero (Tàrraco) i en la final, no va poder superar al company de Cabrero, Senen Alegret, que acabaria perdent per 1-3 i 9-11 al quart joc, fent-se amb el sotscampionat.

Resultats PlayOff de les Lligues Provincials

El passat divendres es van encetar les eliminatòries de PlayOff entre equips que busquen certificar la permanència, mentre d’altres treure’n l’ascens de categoria. En una de les eliminatòries, s’hi troba el Gimnàstic “C” que després de fer una sensacional 2a volta de campionat a la lliga de 2a, té l’oportunitat de rebatre-li la plaça de Primera que té el Salou.
En l’enfrontament de l’anada, jugat al Pavelló del Club Gimnàstic, els locals amb la tripleta Guillem Santiago, Jaume Ollé i Josep Rodríguez, aconseguien sumar la victòria per 5-1, una renta àmplia que permet al conjunt grana afrontar la tornada amb prou garanties per esgarrapar un mínim de dos punts que els donaria el dret a ser equip de 1a Provincial la temporada vinent.

gimnastic-ucrania