Luis César: "No podem retreure res als jugadors"

Luis César ha comparegut en roda de premsa després que finalitzés el partit al Nou Estadi contra el Barça B.

El tècnic grana s'ha mostrat satisfet amb el joc del seu equip, i ha destacat que el Nàstic ha tingut més ocasions clares de gol que el rival. Segons el gallec, el Nàstic ha mostrat la seva fortalesa davant un Barça B que ha volgut controlar el partit des del primer minut.

Luis César ha destacat la força mental dels jugadors que, perdent 0 a 1 en els primers minuts del partit, han empatat el partit i han creat clares ocasions de gol. També ha fet una referència sobre el davanterde la Pobla, Eloi Gila, que ha marcat el seu primer gol amb els de Luis César. El tècnic ha destacat que està convençut que ajudarà molt a l'equip en atac.