Marc Lari, seleccionat pels Jocs Olímpics de la Joventut a Xina (Tennis Taula)

El jugador vilanoví, actual component del primer equip del Club Gimnàstic de Tarragona, no només exerceix la funció de jugador de tennis taula, sinó que també la compagina com a àrbitre aquestes darreres temporades. Lari hi pren part en lligues nacionals, competicions nacionals i alguna d’internacional, com els Spanish Youth Open Championship (SYOC) de Platja d’Aro i el Para Spanish Open d’El Prat de Llobregat.

En Marc ha estat nominat per ser un dels àrbitres de tennis taula dels 2n Youth Olympic Games (YOG) que se celebraran a la ciutat xinesa de Nanjing del 14 al 24 d’agost de 2014. En la disciplina de tennis taula, ell serà l’únic representant català.

Per arribar a aquesta fita va haver de superar una sèrie de fases prèvies per figurar en la llista dels 12 finalistes, d’un total de cent participants d’arreu del món, escollits per la Federació Internacional de Tennis Taula (ITTF). Arran dels bons resultats obtinguts en les diferents proves de selecció, el grana ha obtingut la categoria d’àrbitre internacional (IU) reconeguda per la ITTF.

Campionats de Catalunya

La tripleta del 1r equip: Marc, Xavi i Alfredo van aconseguir la 13a posició per equips. En dobles, la parella doble "V" (Xavi i l'Alfredo) i la del Marc i l'Álvaro, queien eliminades en setzens de final. Pel que fa en individual, en Marc queia eliminat en la 1a ronda del quadre, mentre el Xavi i l'Alfredo no passaven de grup.

Per altra banda, la pedrera del club també ha participat en els Campionats de Catalunya, celebrats a Gandesa els passats 7 i 8 de juny.
En categoria infantil, Enric Rodríguez va arribar als quarts de final en individual, mentre Ivan Herrero no passava de grup. En dobles, Ferran Busquets (Reus) i l'Enric queien en vuitens de final. Mentre l'Ivan i el Carlos Rovira ho feien en setzens de final.
En l'aleví, el Lucas Artigas no va aconseguir passar de grup en l'individual i en dobles, amb Joan Puig (Reus), van ser eliminats en setzens de final.
Finalment en el juvenil, tant l'Enric com el Matías Rodríguez tampoc van passar de grup. Mentre en el dobles arribaven a la 2a eliminatòria.

Per acabar, a Calella es van celebrar els Campionats de Catalunya veterans. El Gimnàstic hi va presentar la tripleta Cuqui Sánchez, Jordi Verdejo i Guillem Santiago.

En equips, el Jordi, el Cuqui i el Guillem, van quedar tercers de grup amb una victòria i dues derrotes.
En individual, Agustí (+50), Guillem i Ferran (+40) no passaven de grups. Mentre el Jordi (+40) passava de grup i queia eliminat a la 1a ronda contra el campió.
En dobles, Jordi i Agustí arribaven als vuitens de final, mentre que Guillem i Ferran perdien en la 1a ronda.

Notícies destacades de la secció

Enric Rodríguez, al Campionat d'Espanya infantil. En individual, arribava fins als setzens de final, mentre que en dobles, fent parella amb Ferran Busquets (Reus), queien en 2a ronda.

Tercera posició en el Campionat Provincial de Veterans. Els dos equips del Nàstic, l'A i el B, van quedar semifinalistes. En la final de consolació, l'A va guanyar per 3-2 al B.

Marc Lari, campió en dobles al III Torneig de la Unió. Es tractava del primer Torneig d'estiu, i Lari va aconseguir un doble podi. En individual va pujar fins al tercer calaix i en dobles es va proclamar campió amb un excompany de CTT Cubelles.