gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marea Grana a El Collao

El Nàstic subvenciona una part dels autocars i les entrades als socis

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament per animar a l’equip a El Collao i junts lluitar #FinsAlFinal per obtenir la quarta victòria consecutiva i estar als play-off d’ascens a LaLiga SmartBank. Tots els socis nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 20 €. El preu reduït inclou l’entrada i el desplaçament en autocar, ja que l’entitat subvenciona una part del cost total. Els socis que es vulguin viatjar amb els seus propis mitjans, podran adquirir l’entrada, també a preu reduït, per 10 €.

Les entrades es posaran a la venda aquesta mateixa tarda de dilluns, a partir de les 16 hores, a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h o esgotar existències. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

El duel es disputarà aquest dissabte 28 de maig, a partir de les 18.30 hores. La sortida es realitzarà a les 10.45 h, des de la Imperial Tàrraco; i a les 11 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció és exclusiva per als socis del Nàstic 2021-2022 i està limitada a les entrades facilitades pel club alacantí.

gimnastic-ucrania