gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marea Grana a la Nova Creu Alta

El Nàstic subvencionarà novament els autocars als socis

L’entitat organitza un nou desplaçament per animar a l’equip a l’Estadi Nova Creu Alta de Sabadell davant l’important partit en la lluita pel play-off d’ascens. Tots els socis nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 15 €. El preu inclou l’entrada i el Gimnàstic de Tarragona subvenciona el desplaçament en autocar.

D’altra banda, tots els socis o acompanyants compresos entre els 8 i 17 anys podran gaudir de l’enfrontament al preu de 5 € l’entrada i també l’autocar gratuït. Els menors de 7 anys podran accedir totalment de franc.

Les entrades ja estan a la venda a les oficines del Nou Estadi i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h o fins esgotar existències. A més, tots els que adquireixin una entrada per viatjar en autocar o el seu vehicle propi, rebran gratuïtament una entrada de la seva localitat pel partit del diumenge 8 de maig, a les 17 h, davant la RB Linense; penúltim enfrontament de la temporada al Nou Estadi Costa Daurada. Aquesta promoció està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones.

El duel entre CE Sabadell i Nàstic es disputarà aquest diumenge 1 de maig, a partir de les 19 hores. La sortida es realitzarà a les 16.15 h, des de la Imperial Tàrraco; i a les 16.30 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció és exclusiva per als socis del Nàstic 2021-2022 i està limitada a les entrades facilitades per l’entitat arlequinada.

gimnastic-ucrania