gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marea Grana a l’RCDE Stadium

781 nastiquers donaran suport a l’equip!

El Gimnàstic de Tarragona ha tancat la inscripció d’aficionats amb un total de 781 entrades venudes; tots ells donaran suport al Nàstic en el partit davant la UE Cornellà de demà a la tarda, a partir de les 19 hores, a l’RCDE Stadium.

Un total de 6 autocars formats per més de 300 seguidors acompanyaran a la plantilla en el primer gran desplaçament de la temporada. A banda, cal sumar els més de 450 aficionats que es desplaçaran amb els seus propis mitjans fins a l’estadi del RCD Espanyol, escenari de partits de Primera Divisió.

Els aficionats que vulguin adquirir entrades pel partit, i no ho hagin pogut fer a Tarragona, tenen la possibilitat de comprar-ne a l’RCDE Stadium al preu de 20 € (adult).

El partit correspon a la jornada 19 del grup II de Primera Federación i els jugadors grana, amb el suport dels nastiquers desplaçats, lluitaran per sumar els tres punts en el primer duel a domicili de 2023. L’enfrontament també es podrà seguir en directe pel canal Esport3 i la plataforma InSports.tv.

gimnastic-ucrania