gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marea Grana pel Villarreal B – Nàstic de divendres

Novament, l’entitat subvencionarà l’autocar als socis

Per segon partit consecutiu a domicili, el Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament per donar suport a l’equip al Mini Estadi i aconseguir una nova victòria a camp contrari. Tots els socis nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 10 €. El preu inclou l’entrada i el Gimnàstic de Tarragona subvenciona el desplaçament en autocar.

Les entrades ja estan a la venda a les oficines del Nou Estadi i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Els menors compresos entre els 0 i els 5 anys, acompanyats d’un adult, podran accedir gratuïtament al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

El duel es disputarà aquest divendres, 18 de març, a partir de les 21 hores. La sortida de l’autocar es realitzarà a les 16.45 h, des de la Imperial Tàrraco; i a les 17 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció és exclusiva per als socis del Nàstic 2021-2022 i està limitada a les entrades facilitades per l’entitat grogueta.

gimnastic-ucrania