Mataró 0-1 Nàstic (Juvenil A)

Ja són dotze les jornades que el Nàstic porta sense perdre. El Juvenil grana s'ha imposat aquesta tarda al mataró per 0 a 1, amb un gol de Juan, i segueix en la seva boníssima dinàmica. En la primera part, els d'Iván Moreno s'han posicionat sobre el terreny de joc mentre que els locals gairebé no han tingut arribades. Els tarragonins han gaudit de tres ocasions clares, una d'elles al minut 18, que ha aprofitat Juan, per a perforar la porteria del Mataró. A la segona meitat, els d'Abel Mourelo han sortit una mica més agressius i han tingut alguna ocasió per empatar. Izan a l'inici també ha tingut una molt clara però el seu cop de cap s'ha estavellat al pal. Nova victòria dels tarragonins que el proper diumenge a les 12h rebran el Barça B al Muncipal de La Pobla.

Mataró-Nàstic (0-1) Juan 18'

Àrbitre: Fernández Pérez

Entrenador Mataró; Abel Mourelo

Mataró: Chueca, Ramos, Nil, Jordi (tg 18'), Joshua, Xavier, Casas (82' Massanet), Arnau, Serrano (67' Gallart), Kevin (72' Guillem), Àlex (51' Marc)

Nàstic: Alberto, Charlie (81' Marmy), Xavi, Puerto, Miranda, Prince, Gery (53' Gesti), Eugeni (68' Perroni), Juan, Joan (85' tg), Izan (85' Trujillo)