gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nano Rivas entrenarà l’equip fins a final de temporada

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que el tècnic Nano Rivas ocuparà la banqueta del primer equip grana en les tres jornades restants de LaLiga 1|2|3. L’entrenador de Ciudad Real signa un contracte amb el Nàstic fins a final de temporada.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que el tècnic Nano Rivas ocuparà la banqueta del primer equip grana en les tres jornades restants de LaLiga 1|2|3. L’entrenador de Ciudad Real signarà un contracte amb el Nàstic fins a final de temporada.

La temporada passada Nano Rivas formava part del cos tècnic grana, sent el segon entrenador del Nàstic, portant l’equip a disputar el play-off d’ascens a Primera Divisió i ocupar la tercera posició en la classificació final de la categoria de plata del passat curs esportiu 2015-2016. Cal destacar que el nou tècnic grana coneix a la majoria de jugadors de l’actual plantilla, així com també les instal·lacions i l’entorn de l’entitat grana.

Nano Rivas Álvaro ha debutat com a primer entrenador en la present temporada, dirigint el filial del Getafe CF al grup 7 de la Tercera Divisió.

Demà, diumenge, Nano Rivas dirigirà la primera sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi. A partir de les 10.30 hores s’iniciarà la preparació pel partit de diumenge davant el Girona FC, matx on el tècnic debutarà com a primer entrenador grana.

gimnastic-ucrania