Nàstic 0 – 1 CF Reus

Un Nàstic superior cau per la mínima contra el Reus. La manca de fortuna en els metres finals, i l'encert del porter visitant, ha impedit als grana sumar.

Amb un Nou Estadi fins a la bandera, el Nàstic ha sortit des del minut 1 a pels tres punts, en front un Reus molt tancat a camp propi. En el minut 4 s’ha produït la primera arribada local, amb una centrada des de la banda de Juan Muñiz que no ha trobat rematador. Durant el primer quart d’hora de joc la possessió ha estat grana, però sense inquietar la porteria defensada per Badia. En el minut 17, una ràpida contra de Lobato l’ha finalitzat el català amb un xut que ha atrapat el porter. En el 26’, a la sortida d’un córner, Zahibo ha estat a punt de marcar, però la seva rematada ha marxat per ben poc. I un minut més tard ha estat Juan Muñiz qui ho ha provat amb un xut llunyà molt desviat. El Nàstic era el protagonista del joc i es mostrava còmode sobre la gespa. En el minut 34, Tejera ha culminat una bona combinació ofensiva grana, amb un xut que ha atrapat Badia. I abans de la mitja part, el camerunès Achille Emaná, ha intentat una mitja volta que ha sortit massa alta, per sobre la porteria visitant. Amb l’empat a cero s’ha arribat a la mitja part.

La segona meitat ha començat amb un Nàstic incisiu, que arribava a l’àrea de Badia aprofitant la superioritat per les bandes. El primer en provar-ho ha estat Juan Muñiz, amb un xut que ha marxat desviat a l’esquerra del porter. I en el minut 54, després d’una bona combinació entre Emaná i Àlex López, el de Calafell ha deixat enrere per Tejera que ha engaltat un potent xut directe a fora. I un minut més tard a punt ha estat Gerard de sorprendre, després de robar la pilota en camp ofensiu, però quan el grana es disposava a xutar un defensor li ha robat la pilota, enviant-la a banda. El Nàstic creava perill, però no aconseguia definir, i Merino ha decidit fer el primer canvi de la tarda, donant entrada a Jean Luc per Juan Muñiz. La primera ocasió visitant de la segona ha estat per Vítor Silva, a pilota aturada, però un segur Reina ha allunyat de punys. La resposta no ha tardat en arribar, i just en l’acció següent Tejera ha desbordat i ha buscat connectar amb Emaná, que estava sol dins l’àrea. La defensa del Reus ha hagut d’enviar a córner. A la sortida de cantonada Badia, providencial ha evitat el gol de Manu Barreiro, en el que hagués pogut suposar el 1 a 0. El Nàstic dominava enfront un Reus que, molt tancat, buscava les seves oportunitats a la contra. En el minut 80 el grana Emaná ha estat a punt de marcar, amb una canonada molt potent que ha allunyat amb molts problemes Badia. El Nàstic estava bolcat sobre l’àrea rival, i el perill era constant, però sense materialitzar en gol. En el minut 89, Barreiro ho ha provat a la mitja volta, però el seu xut no ha trobat porteria. I un minut més tard, en una ràpida contra, el visitant Mayor ha marcat l’únic gol del partit, que donava la victòria al Reus.

El proper enfrontament del Nàstic serà el diumenge 7 de maig, a les 18 hores, lluny del Nou Estadi, contra el Cádiz CF; en el partit corresponent a la jornada 37 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: Reina, Mossa, Perone, Molina, Gerard V, Juan Muñiz (Jean Luc, 55’), Zahibo, Tejera, Emaná, C. Lobato (Jose Carlos, 79’) i Àlex López (Manu Barreiro, 69’).

CF Reus: Edgar Badia, A. Benito, J. Olmo, Vítor Silva (Fran Carbia, 85’), Querol P (Jorge Díaz, 72’), R. Folch, Melli, David Haro, Máyor, López Garai (Albistegi, 56’) i Jorge Miramón.

0-1, Máyor (90’).

Zahibo (17’), Perone, (41’), Olmo (88’), Emaná (92’), Badía (92’).

Partit corresponent a la jornada 36 de LaLiga 1|2|3. Nou Estadi, Tarragona. 12.541 espectadors.