Nàstic 0 – 1 Rayo Vallecano

El Nàstic ensopega a casa contra el Rayo Vallecano en el darrer partit del 2016 al Nou Estadi.

El Nàstic ensopega a casa contra el Rayo Vallecano en el darrer partit del 2016 al Nou Estadi. Els de Vicente Moreno han estat clarament superiors als madrilenys durant la primera meitat però la manca d’encert en els metres finals ha impedit als tarragonins convertir aquesta superioritat en gols.

Els grana han començat el partit molt endollats, conscients de la importància de marcar el ritme des del primer minut. El domini era local i les arribades constants. En el minut 12, Uche ha deixat enrere tres rivals per acabar engaltant un bon xut que ha aturat Gazzaniga. I en el 15’ ha estat Muñiz qui ha provat de superar el porter rival servint ràpid una falta. Un minut més tard, ho ha intentat Tejera de lluny, i en el 18’ Jean Luc no ha arribat a rematar, per molt poc, la passada en profunditat d’Uche. El Nàstic gaudia d’ocasions i dominava la possessió, sent molt superior al Rayo, però el gol es resistia. Just en la darrera acció de la primera meitat ha arribat l’oportunitat més clara pels visitants que han servit ràpid una falta al mig del camp passant en profunditat per Javi Guerra que ha superat a Djetei però, davant la pressió del central camerunès, ha xutat tou directe a les mans de Dimitrievski.

La segona meitat ha començat amb un Rayo molt més ofensiu que en els primers 45 minuts de joc. Els madrilenys han estat a punt de marcar en el 49’ amb una rematada d’Aguirre que s’ha estavellat al travesser de la porteria grana. Amb el pas dels minuts els tarragonins han aconseguit recuperar la possessió i tornar a triangular amb comoditat. En el minut 57 una bona combinació entre Uche i Juan Muñiz ha acabat amb una gran centrada de l’asturià que no ha pogut rematar Jean Luc per ben poc, i que la defensa ha enviat a córner. El servei de cantonada ha estat refusat per la defensa i la pilota ha caigut a peus de Juan Delgado que ha connectat un potent xut que ha marxat fregant l’escaire de la porteria de Gazzaniga. En el minut 86 ha arribat l’ocasió més clara pel Rayo. Després d’una centrada des de la banda dreta, Manucho ha rematat obligant a Dimitrievski a lluir-se per evitar la diana visitant. I en el minut 89 ha arribat el gol dels madrilenys. Després d’una ràpida contra dels de Vallecas, Javi Guerra a batut per baix a Dimitriesvki fent pujar el 0-1 al marcador. El Nàstic ho ha seguit intentant fins al final del temps d’afegit però el marcador ja no ha variat.

El proper enfrontament grana serà davant el Girona FC. El dissabte 17, a les 20 h, el Nàstic jugarà a l’Estadi de Montilivi en el partit corresponent a la jornada 19 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: Dimitrievski, Suzuki, Mossa, Xavi Molina, Djetei (Gerard V, 80’), Tejera, L. Madinda, J. Assoubre, Juan Muñiz (José Carlos, 68’), Àlex López (Delgado, 59’) i Uche.

Rayo Vallecano: Gazzaniga, M. N. Dorado, Miku (Embarba, 68’), Raúl Baena (Fran, 76’), Trashorras, Rat, Quini, Zé Castro, Ebert (Manucho, 71’), Aguirre i Javi Guerra.

0-1, Javi Guerra (88’).

Tejera (6’), Mossa (30’), Ebert (33’), Quini (47’), Baena (73’) i Embarba (92’).

Sr. Pablo González Fuertes (Col·legi asturià).

Partit corresponent a la jornada 18 de LaLiga 1|2|3. 5.120 espectadores. Nou Estadi, Tarragona.