Nàstic 0-3 FC Andorra

La superioritat visitant del primer temps condemna al Nàstic

El Nou Estadi acollia l’inici de la segona volta del campionat a Primera RFEF Footters rebent la visita del 3r classificat, el FC Andorra.

El conjunt tricolor ha estat superior als grana des de l’inici del partit. La possessió i la profunditat per banda feien intervenir a Manu García al minut 2. I en la següent acció ofensiva dels visitants, l’àrbitre ha xiulat penal en contra dels interessos tarragonins. M. Fernández ha transformat la pena màxima per avançar als del Principat. El gol inicial no ha despertat als d’Agné, que continuaven tancats en defensa i sense aturar les internades rivals. Manu García ha hagut de treure dues pilotes més abans del quart d’hora de joc. La primera aproximació del Nàstic ha estat al minut 17. Centrada de Robert Simón des de banda dreta i Ratti s’ha imposat per alt. Abans de la mitja hora de joc, Joan Oriol ha buscat sorprendre des del mig del camp, trobant la resposta del meta visitant. Mentre que en el minut 31, una errada defensiva local ha estat aprofitada per Nieto per posar el 0-2. El mateix jugador tricolor, tres minuts després ha rematat la centrada en jugada de contraatac per marcar el tercer i gairebé sentenciar el partit. Abans del descans, els grana haurien pogut retallar distàncies al marcador amb un remat de Nil que ha tocat Pedro amb la punta de la bota i ha acabat sortint quan el Nou Estadi ja cantava el gol.

En la represa, les forces s’han igualat sobre la gespa i el Nàstic ha pogut plantar cara al rival. La major profunditat per banda ha permès centrar des de les dues bandes per intentar reduir la distància en el resultat. En el minut 55 i el 65, Fran Carbia ha rematat de primeres dues centrades des de les respectives bandes sense trobar porteria; la segona, de tisora, ha marxat per molt poc. Els visitants continuaven imposant-se en la possessió de l’esfèric, però sense les facilitats de la primera part per arribar a l’àrea de Manu García. El meta andalús ha respost a un xut escorat, que ha desviat després de tocar al pal i ha enviat a córner en el minut 72. En la recta final del partit, amb Pablo Fernandez com a davanter referència, el Nàstic ha buscat posar pilotes a l’àrea des de línia de fons. El davanter asturià ha estat capaç de rematar-ne dues que han sortit a pocs centímetres de la porteria. L’última ocasió del partit ha estat local i ha vingut a pilota aturada. Centrada de Bonilla i remat amb el cap d’Aythami, que un cop més ha aturat Ratti sense complicacions. A la conclusió, segona derrota de la temporada al Nou Estadi que deixa al Nàstic amb 25 punts a la classificació.

El proper enfrontament del Nàstic serà aquest diumenge, a partir de les 17 hores, davant el Betis Deportivo. Els partit entre els bètics i els grana serà el primer desplaçament de la segona volta de Primera RFEF Footters.

Nàstic: Manu García, Ribelles (V. Valverde, 70’), Del Campo, Pedro (Pablo, 46’), Elías, D. Romera (F. Carbia, 20’), Quintanilla, Aythami CL, Nil (Bonilla, 58’), Robert S, Joan Oriol.

FC Andorra: Nico Ratti, Vilanova, Marc Aguado, Héctor Hevel, Marc Fernández (E. Vergés, 62’), Sergio Molina (Iván Gil, 80’), Diego, Manu Nieto (Enri, 80’), Martí Vilà, Rubén Bover (Morer, 74’), Álex Pastor (A. Alti, 62’).

Aythami (36’) i Valverde (89’) per part del Nàstic i Diego González (71’) i Adri (84’) pel FC Andorra.

Iván Muñoz Pérez (Col·legi valencià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 20 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi, 2195 espectadors.