Nàstic 1 – 0 Getafe CF

El Nàstic ha superat al Getafe amb un gol de falta de Juan Muñiz. L'equip ha sabut lluitar fins al final per lligar tres punts vitals.

El Nàstic arribava al partit amb la moral alta després de la victòria de la jornada passada al camp del Mirandés. Els locals han sortit a ser els protagonistes del partit des del minut 1, buscant dominar la possessió i portar el joc al camp del Getafe. Els madrilenys, amb les línies molt avançades, complicaven molt el joc dels de Moreno, que tot i així arribaven amb certa profunditat per banda.

La primera arribada clara s’ha produït en el minut 10 de partit. Després d’una bona jugada personal de Lobato, el català ha passat en profunditat per Tejera que ha prolongat per Mossa. La centrada del lateral l’ha allunyat la defensa. El primer xut visitant ha arribat al minut 13. Molina, des de fora de l’àrea, ha engaltat un potent xut davant la pressió de Suzuki, que ha aturat amb seguretat Saja. Amb el pas dels minuts, un Nàstic sòlid en defensa ha començat a arribar amb més comoditat, mitjançant les bones combinacions dels homes del mig del camp i, sobre tot, gràcies a un Àlex Lòpez combatiu que no donava cap pilota per perduda. Precisament, després d’una falta rebuda pel davanter de Calafell ha arribat el primer gol del partit. Juan Muñiz ha servit de manera magistral la falta des de la frontal i l’ha enviat a la dreta del porter, fent pujar el 1-0 al marcador. Després del gol, el Getafe ha fet un pas endavant i ha començat a assaltar l’àrea local amb major insistència. En una de les arribades visitants, Gerard ha salvat, sobre la línia, el que hagués pogut ser el gol de l’empat. Els grana però s’han mostrat contundents en defensa i fins hi tot han gaudit d’alguna ocasió més abans de marxar a vestidors. A la mitja part seguia el 1-0 favorable al Nàstic.

La segona meitat ha començat amb un Getafe que buscava l’àrea local i un Nàstic que controlava els tempos i es trobava còmode muntant les contres després de pilota recuperada. En el 65’ el Getafe ha gaudit de l’ocasió més clara de la segona meitat. Després d’una centrada des de banda dreta de Molinero, la rematada de Jorge Molina ha marxat fora per molt poc a l’esquerra de Saja. Tot just tres minuts més tard, el Nàstic ha disposat d’una triple ocasió per marcar però quan el Nou Estadi ja cantava el gol, el meta del Getafe, Alberto García, ha evitat el 2-0 amb una gran estirada. En el 78’ Juan Muñiz ha estat a punt d’aconseguir el segon gol, de nou de falta, però el seu xut l’ha enviat a córner García amb una mà providencial. Els madrilenys ho intentaven però topaven una vegada i una altra contra la defensa grana, i el Nàstic ho aprofitava per sortir en velocitat aprofitant a un Jean Luc que ha entrat de refresc. Els darrers minuts els tarragonins han hagut de patir per evitar que els tres punts marxessin del Nou Estadi, però aquest cop l’entrega i la fe dels de Moreno han tingut el premi que s’havia escapat en d’altres jornades.

El proper enfrontament grana serà davant el Reus Deportiu. El diumenge 20, a les 12 h, el Nàstic jugarà al Municipal de Reus en el partit corresponent a la jornada 15 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: Saja, Gerard, Suzuki, Mossa, Xavi Molina, Zahibo, Tejera, C. Lobato (J. Assoubre, 61’) Ferran G.P., Juan Muñiz (Boiro, 91’) i Àlex López (Uche, 88’).
Getafe CF: Alberto García, Faurlin (Stefan, 46’), Paul Antón, Lacen, Yoda (Facundo, 80’), Molinero, Gorosito, Molina, Pacheco (Kadir, 65’), Damian, Acosta.

1-0, Juan Muñiz (20’).

Molina (40’), Acosta (42’), Suzuki (57’) Lacen (77’) i Molinero (93’).

Sr. Juan Luis Pulido Santana (Col·legi canari).

Partit corresponent a la jornada 14 de LaLiga 1|2|3. 5463 espectadors. Nou Estadi, Tarragona.