Nàstic 1 – 1 Sevilla At.

El Nàstic suma un nou empat al Nou Estadi després d'insistir i lluitar FINS AL FINAL en busca del gol de la victòria.

El Nàstic suma un nou empat en un partit en què ha disposat de nombroses ocasions però no ha tingut la fortuna d’aconseguir el gol de la victòria.

El Nàstic ha saltat a la gespa amb un objectiu clar, aconseguir la primera victòria de la temporada, i ha demostrat des del minut 1 que volia dominar el partit. En el minut 2 ha arribat la primera ocasió grana. Després d’una bona jugada personal de Lobato, la pilota ha arribat a peus de Juan Muñiz però el seu xut ha marxat desviat. En el minut 6, el mateix Muñiz ha estat qui ha tret una bona centrada que ha allunyat la defensa del Sevilla At. El refús l’ha aprofitat Suzuki amb un xut que ha marxat alt per sobre la porteria de Soriano. I en el minut 7 ha arribat el primer gol del partit. Àlex López ha assistit d’esquenes per Uche que arribava en carrera i, després de desbordar a la defensa, ha enviat amb un xut creuat la pilota al fons de la xarxa. Els grana han seguit dominant i arribant amb claredat a l’àrea sevillana. En el minut 17, Uche ha gaudit d’una nova ocasió, després d’una centrada per banda esquerra de Mossa. La rematada del nigerià l’ha hagut d’enviar la defensa a córner. Acte seguit ha estat Suzuki qui ha estat a punt de marcar. Muñiz ha servit de córner i el central japonès ha connectat de cap enviant la pilota fora fregant el pal.

El Nàstic dominava però el Sevilla ha sabut aprofitar una acció d’estratègia, en el minut 19, per agafar desprevinguda a la defensa local i fer pujar el 1-1 al marcador. Amb el gol, els sevillans han recuperat la moral i han començat a arribar amb més perill a l’àrea del Nàstic. Els grana han sabut seguir controlant i han gaudit d’un parell d’ocasions a pilota aturada. El Sevilla At, de la seva banda, ha disposat d’una ocasió molt clara en el minut 30. Carlos Fernández ha engaltat un potent xut des de dins l’àrea que ha obligat a Saja a lluir-se per evitar el gol. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a gols.

La segona meitat ha començat amb el mateix guió. Els grana, molt endollats, han estat els primers en crear perill. En el primer minut de la represa Tejera ha engaltat un gran xut que s’ha estavellat a la creueta de la porteria andalusa. Els locals dominaven i arribaven amb claredat però el gol es seguia resistint. Vicente Moreno ha donat entrada a Jean Luc, en el 52’, i a Rharsalla, en el 59’, buscant donar refresc a l’atac i l’aposta s’ha notat des del primer minut. Els locals han tornat a trobar profunditat per les bandes arribant fins a la línia de fons i gaudint de bones ocasions. En el minut 64, el Nàstic ha estat a punt d’aconseguir el segon però de nou el pal ha evitat que els grana s’avancessin en el marcador. Rharsalla ha assistit per a Uche que ha enviat la pilota al pal. I en el 66’ una nova centrada de Rharsalla des de banda esquerra l’ha controlat Àlex López a la petita. El seu xut a la mitja volta l’ha enviat la defensa a córner. En els darrers 10 minuts de partit el Nàstic ha avançat línies i ha disposat de nombroses ocasions. L’equip ha lluitat fins al final i en el temps d’afegit ha estat a punt d’aconseguir el gol de la victòria, però la fortuna no ha estat del costat dels grana.

El proper enfrontament grana serà contra la UE Sant Andreu, en el partit de 1/4 de final de Copa Catalunya Absoluta que es disputarà el dimecres 5, a les 20.45 hores. Mentre que el proper matx de LaLiga 1|2|3 serà davant l’Elche a l’Estadi Martínez Valero. El matx es disputarà el dissabte, dia 8 d’octubre, a les 18 hores.

Nàstic: Saja, Gerard V. (Kakabadze, 81’), I. Bouzón U.Z., Suzuki, Mossa, L. Madinda, Tejera, C. Lobato (M. Rharsalla, 59’), Juan Muñiz (J. Assoubre, 52’), Àlex López i Uche

Sevilla Atlético: Soriano, Carmona, Matos, Diego, Bernardo, Carlos, Borja Lasso, Carrillo, Schetino (Fede S., 52’), Boutobba (Pozo, 67’ (C. González, 87’)) i Yan Etequi.

1-0, Uche (7’); 1-1, Bernardo Cruz (19’).

Schetino (10’), Carrillo (24’), Juan Muñiz (26’), Valentín (62’) Matos (62’), Tejera (75’), Bernardo Cruz (85’), Diego Glez. (80’), Carrillo (85’), Bouzón (87’) i Soriano (93’).

Sr. Dámaso Arcediano Monescillo (Col·legi castellano-manxec)

Partit corresponent a la jornada 8 de LaLiga 1|2|3. Nou Estadi, 5206 espectadors.