Nàstic 1 – 3 CF Intercity

La poca contundència a les àrees causa la primera derrota del curs

Segon partit a casa amb l’objectiu de sumar la primera victòria grana, després d’encadenar dos empats en les dues primeres jornades inicials. L’equip rival, l’Intercity, nouvingut a la categoria i amb un pressupost important, arribava al Nou Estadi Costa Daurada disposat a lluitar pel partit davant el conjunt grana.

Només començar, primera arribada grana amb la centrada de Nil i el remat desviat de Guillermo. Per contra, els visitants han trobat porteria en la primera arribada mitjançant Etxaniz, aprofitant una pilota llarga al minut 22. Instants després, segon gol dels alacantins. Xemi s’ha imposat en el servei de cantonada. Lluny de decaure, el Nàstic ho ha intentat amb Marc Álvarez en una rematada escorada. Mentre que abans del descans, Quintanilla ha pogut refusar sota pals.

A la represa, Manu García ha pogut refusar el xut lateral de l’Intercity i, al minut 52, Robert Simón ha trobat la resposta del meta rival. Després dels canvis a tots dos conjunts, l’àrbitre ha invalidat el gol de Guillermo per un dubtós fora de joc. Pablo Fernández hauria pogut retallar distàncies al marcador fins en dues ocasions al mateix minut 66, amb les respectives rematades que han sortit fregant el pals de la porteria defensada per Herrera. Les ocasions de gol grana han continuat. Gorostidi i novament Pablo Fernández han vist com el meta adversari ho ha evitat amb dues bones mans. El Nàstic no ha trobat el premi del gol tot i insistir, mentre que els alacantins han sentenciat al partit en una pilota a l’espai que ha aprofitat Xemi per posar el 0-3. Abans del final, targeta vermella per Kecojevic i penal favorable als tarragonins que ha transformat Bonilla per tancar el resultat final.

El proper dissabte, a partir de les 20 h, el Gimnàstic de Tarragona lluitarà per sumar la victòria davant el CD Calahorra. El duel es jugarà al Municipal La Planilla i es podrà seguir en directe per Esport 3 i InSports.

Nàstic: Manu García, Trilles, Robert S (Andy, 55’), Aarón Rey (Pablo Fdez, 46’), Montalvo (Gorostidi, 55’), Quintanilla, Nil, Guillermo (Bonilla, 68’), Tirlea, Montes Arce, M. Álvarez.

CF Intercity: Manu Herrera, Ferroni, Undabarrena, Angong (Bellotti, 75’), Nsue (C. Herrera, 75’), Pol Roigé (Guillem Jaime, 64’), Álvaro Pérez, Rafa Gálvez, Xemi, Etxaniz (Kecojevic, 75’), Aarón Piñán (Soldevila, 53’).

0-1, Etxaniz (22’); 0-2, Xemi (26’); 0-3, Xemi (81’); 1-3, Bonilla (90’, p.)

Pol Roigé (7’), Soldevila (59’), Manu Herrera (75’) i Kecojevic, amb vermella directa (90’), per part del CF Intercity; Trilles (9’), Nil (42’) i Pablo Fdez. (87’), per part del Nàstic.

Salvador Lax Franco (Col·legi murcià)

Observacions

Partit corresponent a la Jornada 3 del Grup II de Primera Federación disputat al Nou Estadi Costa Daurada. 3.648 espectadors.