Nastic 2 – 0 Cartagena

El Nàstic ha guanyat al Cartagena per 2 gols a 0 aquesta tarda al Nou Estadi. Després d'emportar-se els tres punts de Chapín el passat dimecres, els grana han sumat una nova victòria que els allunya encara més de la zona de descens. Un gol de Mairata a la primera part i un altre de Fernando Moran a la segona han donat el triomf als tarragonins.

Els de Joan Carles Oliva han estat els amos dels primers quaranta-cinc minuts en els què els visitants gairebé no s'han apropat a la porteria defensada per Rubén Pérez. Quan no corria ni un minut de joc, el Nàstic ha donat el primer avís amb un xut de de fora de l'àrea de Raúl Fuster. Els grana han continuat insistint i al minut 25 ha arribat el primer gol dels tarragonins, a pilota aturada. Gerardo ha xutat una falta i després de varis rebots dins l'àrea petita Mairata ha enganxat l'esfèric enviant-ho al fons de la xarxa.

Després del descans els tarragonins han baixat una mica la intensitat i el Cartagena s'ha vingut a dalt. Però en els moments de més pressió dels murcians ha aparegut Moran i amb un gol espectaculat ha sentenciat el partit. La pilota ha caigut als peus del mitjapunta madrileny que no ha dubtat i amb un gran xut des de fora de l'àrea gran ha marcat el 2-0.

Després d'aquesta victòria el Nàstic acumula 31 punts i ha pujat fins el setzena posició, deixant els llocs de descens a quatre punts.