Nàstic 2 – 1 Girona FC, el XII Trofeu Ciutat de Tarragona es queda al Nou Estadi

Remuntada i bon joc davant un rival de superior categoria

El conjunt de Raül Agné continua amb les bones sensacions i també els bons resultats en els partits de pretemporada. Els dos amistosos disputats al Nou Estadi han suposat dues victòries i, en el partit d’avui, també el Trofeu Ciutat de Tarragona. El Girona FC, equip de LaLiga SmartBank, ha estat l’adversari en un matx on els grana s’han mostrat superiors.

L’inici ha estat vibrant i amb un Nàstic bolcat a l’àrea rival amb tres grans ocasions pel davanter asturià Pablo Fdez; dues de les rematades han sortit fregant el pal, mentre que la tercera, d’esperó, la ha aturat Juan Carlos. Pedro Martin i Robert Simón també han buscat el gol a la mitja hora de joc, en dues ocasions on l’esfèric ha sortit alt. El primer xut a pals dels visitants ha arribat en el minut 31, atrapat per Manu Garcia. I amb l’empat inicial s’ha arribat al temps de descans.

En la represa, només començar ha arribat el gol de Stuani. Una pèrdua de la defensa, amb possible falta, ha suposat el gol visitant. El Nàstic, amb el suport de l’afició, que no ha parat d’empènyer a l’equip, ha trobat l’empat en el minut 56. En una segona jugada a servei de córner, Pablo Fernández s’ha imposat per alt i ha batut al meta Juan Carlos. Gonzi, que havia entrat per Manu, en el minut 67, s’ha estirat en una rematada de Bernardo per evitar el gol gironí. Mentre que deu minuts després, la defensa visitant ha tapat el xut creuat de Pol Prats. I en el minut 80, Joan Oriol ha estat a punt de trobar el gol en un llançament de falta que ha desviat novament Juan Carlos. En la jugada posterior, des del córner, Quintanilla ha cedit l’esfèric amb el pit a Pedro i el davanter andalús ha capgirat el marcador des de l’àrea petita. Aquest gol ha permès culminar la remuntada i aixecar el Trofeu Ciutat de Tarragona. El capità Joan Oriol ha estat l’encarregat de brindar-lo a l’afició, després de rebre’l de mans del president Josep Maria Andreu.

El proper enfrontament grana serà davant el Valencia CF Mestalla. El duel es disputarà el dimecres 11 d’agost, a partir de les 19.30 hores, a la Ciutat Esportiva del Valencia CF.

Nàstic: Manu García (Gonzi, 62’); Pol D. (Albarrán, 46’), Quintanilla, Aythami CL (Trilles, 69’), Joan Oriol; Robert S (Pol Prats, 69’), Del Campo, Ribelles, Jannick (Fullana, 46’); Pablo Fdez (Pol B, 88’), Pedro (F. Carbia, 81’).

Girona FC: Juan Carlos, Bernardo, R. Terrats, Stuani, Aleix Garcia, Juanpe RL, N. Bustos, Valery, Jairo, Gumbau, Arnau.

0-1, Stuani (47′); 1-1, Pablo Fdez. (56′); 2-1, Pedro (80’).

Rubén Ávalos Barrera (Col·legi català)

Observacions
Partit corresponent al XII Trofeu Ciutat de Tarragona disputat al Nou Estadi. 1821 espectadors.