Nàstic 3 – 3 Atlético Sanluqueño

Els grana fan el més difícil, remuntant l’1-2 advers, i acaben perdent dos punts en el tram final

El Nou Estadi Costa Daurada acollia el primer partit després d’oficialitzar-se l’acord entre l’entitat grana i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L’Atlético Sanluqueño, equip de la part baixa, i capitanejat pel germà bessó de Joan Oriol, visitava Tarragona amb l’objectiu de sumar.

Partit trepidant i intens des de l’inici. Ràpidament, al minut 5, Robert Simón ha inaugurat el marcador en aprofitar un mal refús de la defensa andalusa. Abans del quart d’hora de joc, el partit s’ha aturat en dues ocasions per problemes físics de Manu García després d’una entrada d’un jugador rival. Aquestes aturades han deixat glaçat a l’equip, que ha perdut l’embranzida inicial i finalment Gonzi ha rellevat a Manu a la porteria. Tot i això, Pol Domingo ha estavellat l’esfèric al travesser a la sortida d’un córner al minut 16. Albarrán també ha finalitzat alta la seva rematada escorada al 22’. Mentre que el primer remat a porteria dels visitants ha estat a la mitja hora de joc. Dos minuts després, ha arribat la igualada de Javi Navarro, després del refús de Gonzi a remat del jugador cedit pel Nàstic, Pedro Martín. Les anades i tornades eren constants i Robert Simón i Edgar Hernández han gaudit d’una doble ocasió, interceptada primer per la defensa i després pel meta Falcón. Els andalusos han estat eficients i una rematada des de la frontal de l’àrea ha tocat un defensor i ha enganyat a Gonzi, capgirant el marcador en tres minuts. Després dels cinc d’afegit, els grana han marxat a vestidors amb el resultat negatiu.

A la represa, Agné ha introduït dos canvis per carregar més l’atac. Pablo Fernández i Jannick han saltat des de l’inici. Les intencions han estat clares, empatar ràpidament per poder remuntar el duel. En el minut 52, gran centrada de Bonilla i rematada de Dani Romera amb el cap, que ha vist com Falcón atrapava sobre la mateixa línia de gol. Dos minuts després, Bonilla s’ha topat amb el pal en un llançament de córner directe, en el que hauria pogut estar el segon gol olímpic de la temporada per a ell. En el mateix minut 56, dues ocasions a les dues porteries; Jannick rematant alt per poc i Armental ha trobat els reflexos de Gonzi. La igualada ha arribat amb un golàs del capità. Abans de complir-se l’hora de joc, cacau de Joan Oriol per posar l’esfèric a l’escaire esquerre del meta visitant. I en el 73’, penal sobre Robert Simón que ha transformat el pitxitxi Bonilla per remuntar el resultat. En el tram final, els grana han gaudit de dues ocasions per sentenciar el partit. Les rematades de Pablo Fernández i dues de Jannick, han estat interceptades pel porter i per la defensa en dues ocasions. L’afició s’ha quedat glaçada en el minut 87, quan un xut llunyà d’Alfonso ha acabat al fons de la porteria grana. El resultat encara hauria pogut estar pitjor, però Gonzi s’ha imposat en el mà a mà en el temps afegit. A la conclusió, tercer empat consecutiu del Nàstic que encadena vuit partits consecutius sumant.

El proper dissabte, l’equip visitarà terres andaluses per enfrontar-se al Linares Deportivo. El duel corresponent a la jornada 30 de Primera RFEF Footters es jugarà a partir de les 17 hores al Municipal de Linarejos.

Nàstic: Manu García (Gonzi, 15’), Albarrán, Bonilla (Elías, 80’), Pol D, Ribelles (Jannick, 46’), Del Campo, D. Romera, Aythami CL, Edgar Hdez (Pablo Fdez, 46’), Robert S (F. Carbia, 77’), Joan Oriol.

Atlético Sanluqueño: Isma Falcón, Antonio Navas, Javi Barrio, Javi Navarro (Ramón Riego, 61’), A. Armental, Lolo González, Pedro Martín, Edu Oriol (Alfonso, 61’), Theo García (Miguelete, 82’), Toni García (D.K. Güiza, 86’), H. Martínez (Canillas, 82’).

1-0, Robert S (5’); 1-1, Javi Navarro (32’); 1-2, Toni García (35’); 2-2, Joan Oriol (59’); 3-2, Bonilla (74’); 3-3, Alfonso (87’).

Albarrán (28’) i Jannick (65’) per part del Nàstic. Antonio Navas (30’), Javi Navarro (55’), Toni García (86’), Ramón Riego (90+1’) i Dani Güiza (90+2’) per part de l’Atlético Sanluqueño.

Luis Bestard Servera (Col·legi balear).

Observacions

Partit corresponent a la jornada 29 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi Costa Daurada amb una assistència de 2436 persones.