Nàstic de Tarragona 4 – 2 Vilanova Geltrú C.F.

Les grana es retroben amb la victòria

El Nàstic de Tarragona suma una nova victòria. Les tarragonines es van imposar al Vilanova per 4-2 gràcies a un hat-trick de Carla Albaladejo i un gol d’Irene Arjona.

Les d’Adrian Rosales eren conscients que no seria un partit gens fàcil. Les de Xavier Surroca venien de guanyar a les líders del grup: les Terres de Lleida per 3-2. Tot i això, les grana va saber controlar els nervis a mesura que avançava el partit. Al minut 14’, el conjunt visitant es va avançar mitjançant Jessica Villamayor. L’alegria va durar poc. Cinc minuts després, Carla Albaladejo va fer l’empat. El gol va donar confiança a les locals que van aconseguir fer el segon abans d’arribar al descans.

A la represa, el Nàstic va continuar dominant el partit. Novament, Carla va enviar la pilota al fons de la xarxa. Minuts després, Irene Arjona va fer el quart. Les tarragonines van saber controlar totes les fases del joc tot i encaixar un nou gol.

Ara mateix, les d’Adrian Rosales són cinquenes amb 24 punts. Diumenge vinent a les 17:15h, rebran a l’Escola Futbol Base Calafell amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts.

Nàstic de Tarragona: Isa Zhong, Anaïs Fernàndez, Verònica Folguerola, Carla Albaladalejo, Itziar Borrellas, Cloe Garcia, Irene Arjona, Marlene Benito, Clàudia Masip, Gisela Deleg i Ane. Suplents: Sonia De Montserrat, Georgina Morales, Andrea Lozano i Amelia Sánchez.

Vilanova Geltrú CF A: Ruth Montes, Emi, Valeria Capobianco, Jessica Villamayor, Noèlia Galeano, Jenifer Villamayor, Aida Pascual, Nerea Liria, Maria Villa, Ghizlane Ouafi i Euge Rojo. Suplents: Sara Lara i Gemma Herrero.

0-1, Jessica Villamayor (14’); 1-1, Carla Albaladejo (20’); 2-1, Carla Albaladejo (44’); 3-1, Carla Albaladejo (52’); 4-1, Irene Arjona (66’); 4-2, Valeria Capobianco (85’)