Nàstic de Tarragona 5 – 2 Reus De Tota la Vida

El derbi és grana

Després de la derrota de la setmana passada per 3-2 davant La Plana, el Nàstic de Tarragona va disputar aquest diumenge el derbi al Camp Municipal de Bonavista.

Les granes van començar el partit molt endollades i amb l’objectiu d’emportar-se els tres punts. Al minut 11, Judith Algaba va anotar el primer després d’una bona triangulació al mig del camp. Deu minuts després, la portera reusenca es va marcar en pròpia després d’una errada. Abans del descans, les tarragonines encara van tenir temps per marcar un gol més. Anaïs va enviar la pilota al fons de la xara després d’un bon xut que va ser imparable per la portera visitant.

A la represa, la intensitat de les grana va baixar. Tot i això, encara van marcar dos gols més. Després d’una bona jugada col·lectiva, Aida Espinosa va anotar el quart.  Finalment, Gissela des dels 11 metres va marcar el cinquè. Els últims minuts, les locals van cometre errors que va permetre a les del Baix Camp marcar dos gols.

Ara mateix, les de Pau Poblet són quartes amb 36 punts. La setmana vinent descansen. El pròxim partit el disputaran el 2 d’abril davant el Subirats.

Nàstic de Tarragona: Laura Pérez, Anaïs Fernández, Katia Sánchez, Carla Albadalejo, Judith Algaba, Josune Salvador, Andrea Lozano, Amelia Sánchez, Emma Rivero, Claudia Masip i Itziar Borrellas. També van jugar: Georgina Morales, Sara Marchmaigi, Aida Espinosa, Júlia Camprubí, Gissela Deleg, Claudia De Los Rios i Lucia Acero.

Reus de Tota La Vida: Andrea Ferré, Olaya Martos, Claudia Martin, Maria Gracia, Paula Leon, Esther Socias, Clara Martín, Patricia Martínez, Iris Cortizo, Lucas Fernández i Leyre Abarca. També van jugar: Asmae Boutoub i Edurne Cortizo.

1-0, Judith Algaba (11’); 2-0, Andrea Ferré (23’); 3-0, Anaïs Fernández (35’); 4-0, Aida Espinosa (61’); 5-0, Gissela Deleg (66’); 5-1, Paula Leon (71’); 5-2, Paula Leon (72’).