Nàstic Femení 2 – 0 CF Cubelles

Arriba el vuitè triomf consecutiu

Nova victòria del Nàstic de Tarragona Femení. Les grana han guanyat 2-0 davant el CF Cubelles en la jornada 10 de la Segona Divisió Femenina.

Les tarragonines han començat el partit endollades i durant la primera meitat han sigut les clares dominadores de la pilota. Al minut 22, el Nàstic ha aconseguit obrir el marcador amb un gol de falta d’Itziar. A partir d’aquest moment, les grana han agafat confiança i han seguit insistint fins que al minut 33, Nina ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una bona jugada col·lectiva.

A la represa, l’equip local ha baixat la intensitat i el Cubelles ha tingut alguna aproximació a l’àrea rival, però el treball defensiu ha donat el seu fruit i s’ha arribat al final del partit sense encaixar cap gol.

Ara mateix, l’equip de Pau Poblet és segon amb 24 punts, a tres punts del Morell que són líders tot i que tenen un partit més. Així doncs, les grana marxen de vacances a la zona alta de la classificació i satisfetes d’haver fet una molt bona feina.

Nàstic de Tarragona Femení: Laura Pérez, Anais Fernández, Katia Sánchez, Carla  Albaladejo, Josune Salvador, Andrea Lozano, Amelia Sánchez, Nina Deleg, Irene López, Gissela Deleg i Itzi Borrellas. També han jugat: Camila Gónzalez, Georgina Morales, Laura Puccinelli, Emma Rivero, Cindy Gómez, Irene Arjona i Claudia Masip.

Cubelles CF: Judith Crusat, Núria Alba, Paula Santana, Carla López, Paula Key, Dylan, Carmen Lara, Evelyn Ramos, Ainhoa polo, Laura Guillen i Beatriz Garcia. També ha jugat: Lia Velasco.

1-0, Itzi Borrellas (22’); 2-0, Nina Deleg (33’)