Nàstic Femení 2 – 2 C.D. Morell

Empat amb sabor amarg

Després de l’empat de la setmana passada davant el Vilanova i la Geltrú, les grana tornen a deixar escapar els tres punts i empaten a dos davant d’un dels equips més intensos de la categoria.

L’enfrontament va començar bastant igualat. Els dos conjunts van sortir endollats amb l’objectiu de dominar el partit, però cap dels dos ho va aconseguir amb claredat. Tot i que les tarragonines van fer una primera meitat bastant dolenta pel que fa al joc, van marxar al descans amb el resultat a favor. Al minut 12, Amelia va avançar a les locals després d’un bon xut amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea.

A la represa, només començar, Nina va ampliar el marcador. Aquest gol va fer reaccionar a les visitants i al minut 65’, Nil Colmenar va escurçar distància. Quan semblava que els tres punts es quedaven a Tarragona, Itziar Borrellas va marcar-se en pròpia després de refusar la pilota amb desencert a la sortida d’un córner.

Les blaves podrien haver remuntat, ja que van perdonar diverses ocasions clares, però la falta d’encert en els metres finals va permetre a les grana sumar un punt.

Ara mateix, el Nàstic és quart amb 27 punts, a deu de les líders. El diumenge que ve s’enfrontaran a l’Avinyonet amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria d’aquest 2022.

Alineacions

Nàstic de Tarragona: Laura Pérez, Anaïs Fernández, Katia Sánchez, Georgina Morales, Carla Albadalejo, Josune Salvador, Andrea Lozano, Amelia Sánchez, Claudia Masip, Itziar Borrellas i Lucia Acero. També han jugat: Judith Algaba, Emma Rivero, Irene Arjona, Nina Deleg, Nickoll Cueva i Júlia Camprubí.

Morell: Paula Ruano, Paula Morales, Alba Armengol, Nerea Aguilar, Abril Nogués, Carme Soberà, Henrika Budrecke, Marina Pons, Xènia Peris, Miriam Teruel i Sara Armengol. També han jugat: Nil Colmenar, Alba Leon, Jordina Gavaldà, Carlota Norte, Aroa Valdivia, Melinda Pérez i Zhi Shu Anguera.

Gols

1-0, Amelia Sánchez (12’); 2-0, Nina Deleg (46’); 2-1, Nil Colmenar (65’); 2-2, Itziar Borrellas (85’).