gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Girona FC jugaran el XII Trofeu Ciutat de Tarragona el 7 d’agost

El dissabte 7 d’agost, a les 20 h, al Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona s’enfrontarà a l’equip gironí en partit de preparació pel nou curs 2021-2022 a la Primera RFEF. El nou adversari dels grana en la 12a edició del Trofeu Ciutat de Tarragona serà l’equip de LaLiga SmartBank, que recentment va jugar el play-off d’ascens a LaLiga Santander.

El duel amistós entre tots dos conjunts catalans es disputarà el dissabte 7 d’agost, a partir de les 20 hores, al Nou Estadi de Tarragona. El guanyador del partit entre els conjunts dirigits per Raül Agné i Míchel s’adjudicarà el Trofeu Ciutat de Tarragona d’aquesta temporada.

Tots els socis nastiquers de la temporada 2020-2021 i també els del nou curs 2021-2022, que hagin efectuat una nova alta o renovat, podran gaudir del partit al Nou Estadi. Els de la nova temporada amb el carnet #TocaNàstic, els del curs passat hauran de retirar l’entrada a les oficines del Nou Estadi a partir de les 18 hores.

Per aquest partit l’aforament del Nou Estadi es situa en 3.000 espectadors i es podrà accedir per les portes habituals. Tant el número de porta com el seient disponible per ocupar, s’indicaran al nou abonament 2021-2022 o a l’entrada recollida.

gimnastic-ucrania