gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – Málaga CF, gratuït pels socis

Gaudeix de la Copa del Rey al Nou Estadi Costa Daurada amb el teu abonament

El Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD ha decidit que el partit de Copa del Rey davant el conjunt andalús, corresponent a la segona eliminatòria 2022-2023, serà totalment de franc pels socis abonats de la present temporada.

D’aquesta manera, el carnet #DestíNàstic serà vàlid en els torns d’accés al Nou Estadi Costa Daurada pel duel que es jugarà el proper dijous, dia 22 de desembre, a partir de les 21 hores. Tots els socis tindran el seu seient reservat per aquest partit. Cal recordar que d’entrada, l’abonament anual únicament garanteix els 19 partits de lliga regular a casa.

D’altra banda, tots els aficionats i públic en general ja poden adquirir les entrades pel partit davant el Málaga CF; en la modalitat online o presencialment: a les oficines del Nàstic de dilluns a divendres (9 a 13.30 i de 16 a 19 hores)*.

A més, a la mitja part del partit, sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, tindrà lloc la presentació de l’equip femení del Nàstic 2022-2023 amb la desfilada de jugadores i tècnics.

*Nota: Avui, dimarts 13, per la tarda, les oficines romandran tancades per la celebració de la Junta General d’Accionistes.

gimnastic-ucrania