gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – RB Linense, Jornada Solidària 2022

Participació de les entitats socials de la província

Coincidint amb el penúltim partit de la temporada al Nou Estadi Costa Daurada, el Gimnàstic de Tarragona ha fixat el partit de lliga davant el RB Linense com la jornada solidària del present curs esportiu.

Amb el suport i col·laboració del Port de Tarragona, entitats socials de la província de Tarragona han decidit adherir-se a l’acció solidària del Nàstic, tal i com ja es va produir la temporada 2019-2020, recaptant fons per als municipis afectats per la riuada del Francolí. Totes les entitats que ho han sol·licitat han rebut entrades per al duel de diumenge i el benefici íntegre que generin, el 100 %, serà per a elles. En aquests moments, han mostrat interès per participar-hi entitats com AFANOC, Mans Unides, Creu Roja, AECC, entre d’altres. El termini per formar part de la Jornada Solidària 2022 acaba aquest divendres.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, han fet la fotografia de rigor amb el cartell oficial de la jornada a les instal·lacions del Port de Tarragona.

Per la seva part, diumenge, a partir de les 17 h, els representants de les diferents associacions adherides assistiran al partit Nàstic – RB Linense; duel en què, a banda de jugar-se tres punts molt importants, també servirà per una gran causa a favor de les entitats i associacions socials participants.

gimnastic-ucrania