gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – Real Unión Club, Jornada Solidària 2023

En el partit 1.000 de lliga al Nou Estadi Costa Daurada

Coincidint amb el partit 1.000 de lliga al Nou Estadi Costa Daurada, el Gimnàstic de Tarragona ha fixat l’enfrontament davant el Real Unión Club com la jornada solidària del present curs esportiu.

Amb el suport i col·laboració del Port de Tarragona, entitats socials de la província de Tarragona han decidit adherir-se en una nova edició de l’acció benèfica que organitza el Nàstic.

Totes les entitats que ho han sol·licitat, estan reben entrades per al duel de diumenge 30 i el benefici íntegre que generin serà per a elles. En aquests moments han confirmat la seva participació associacions com AFANOC, Mans Unides, Associació Aspercamp (Asperger-Tea Camp de Tarragona), entre d’altres.

Per la seva part, el diumenge 30, a partir de les 18 h, els representants de les diferents associacions adherides, juntament amb els representants del Port de Tarragona, col·laborador de l’acció, assistiran al partit Nàstic – Real Unión Club al Nou Estadi Costa Daurada; escenari on a banda dels tres punts en joc, també es col·laborarà per una  gran causa a favor de les entitats i associacions socials participants.

La temporada anterior, les entrades facilitades pel Nàstic i posteriorment venudes per les gairebé 40 entitats socials participants van permetre repartir un total de 9.320 €.

gimnastic-ucrania