gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – UD Ibiza, novament amb 1000 socis

Entre el número de soci 2020 i el 3020; i a partir de dijous, tots

El Gimnàstic de Tarragona ha rebut novament la conformitat i l’autorització per accedir públic al Nou Estadi en el proper enfrontament de lliga, dintre de la resolució del PROCICAT i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publicada al DOGC, el dissabte 13 de març de 2021, en què permet la presència de públic “en instal·lacions i equipaments a l’aire lliure, amb subjecció a l’aforament del 50% de l’autoritzat i un nombre màxim de 1.000 persones.”

Per aquest tercer partit amb públic, que es jugarà diumenge 18 d’abril a les 12 hores, tots els socis que al seu abonament tinguin el número situat entre el 2020 i el 3020 podran recollir la seva entrada per presenciar el duel davant el filial groguet. L’entitat destinarà 50 entrades a socis Premium (més de 50 anys com abonats), 50 per a socis penyistes i 50 per a patrocinadors socis del Club Empresa. En total, 1.150 socis amb possibilitat d’entrada, tot i que només els primers 1000 tindran accés al seient.

L’entitat aplicarà estrictament el protocol de mesures intern, confeccionat mesos enrere sota les directrius marcades per la RFEF, la FCF, la Secretaria General de l’Esport i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, que serà d’obligat compliment per evitar el contagi del COVID-19 en els partits de futbol al Nou Estadi.

 

Qui podrà assistir al Nàstic – UD Ibiza?

Els socis que tinguin l’abonament 2020-2021 amb el número situat entre el 2020 i el 3020, ambdós inclosos, en exclusiva fins dimecres. A partir de dijous, tots els socis 2020-2021, independentment del seu número a l’abonament, podran recollir la seva entrada als dos punts d’atenció.

Per accedir pel torn del Nou Estadi únicament serà vàlida l’entrada facilitada des de l’entitat prèviament i en cap cas funcionarà el carnet. El soci, quan vagi a recollir l’entrada als punts d’atenció, caldrà que doni conformitat al document d’autoresponsabilitat i mostri el seu DNI, NIE o passaport vigent.

A causa de la situació actual de pandèmia, l’entitat comunica que la fila i el seient assignats en l’abonament 2020-2021 no es correspondrà amb la de l’entrada; la qual serà intransferible i amb seient assignat  per tal d’identificar tots els participants i assegurar la traçabilitat dels espectadors. Únicament els menors de fins a 8 anys i amb carnet de simpatitzant podran seure a la cadira confrontant a la del soci/responsable.

Horari recollida d’entrades

L’horari destinat per aquesta setmana:

  • Oficines del Nou Estadi: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 20 h. El diumenge, des de les 10 h i fins a la mitja part del partit.
  • Botiga-Museu 22C Avinguda Catalunya: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

El Gimnàstic de Tarragona es reserva el dret de modificar qualsevol de les indicacions anteriorment esmentades per raons d’aforament i/o indicacions rebudes pels òrgans competents en matèria de sanitat i/o esport.

L’entitat encoratja a tots els socis a gaudir de l’equip i del futbol seguint estrictament totes les mesures sanitàries, desitjant que la totalitat dels socis de l’entitat puguin accedir a les instal·lacions del Nou Estadi i així donar suport a l’equip en els propers partits oficials.

 

El dia de partit

L’estadi obrirà les portes una hora abans de l’inici de l’enfrontament i únicament es podrà accedir per la porta indicada a l’entrada retirada prèviament. Els seients assignats estaran assenyalats amb un adhesiu d’Òptica Teixidó.

En l’accés es comprovarà la temperatura a tots els assistents (màxim 37.3 ºC) i l’ús correcte de la mascareta. A més de la prohibició de fumar a l’interior de les instal·lacions. Mentre que la sortida es realitzarà per sectors, indicats per la megafonia i vídeomarcador del Nou Estadi.

En els accessos i a l’interior del Nou Estadi hi haurà diferents cartells i infografies amb les mesures a seguir en tot moment, així com dispensadors de gel hidroalcohòlic. Mentre que els serveis de bar de l’interior de l’Estadi romandran tancats.

Recordem que aquestes noves mesures són d’obligat compliment i totes aquelles persones que no compleixin la normativa se’ls convidarà a marxar del camp.

gimnastic-ucrania