gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – Villarreal ‘B’, jornada solidària a favor dels damnificats per la riuada al riu Francolí

L’import íntegre de la taquilla del partit es destinarà a la plataforma Riuada Solidària al Francolí

El Gimnàstic de Tarragona es sensibilitza un cop més amb el territori. En aquesta ocasió per recaptar el major nombre de fons pels greus danys que van provocar les riuades del riu Francolí el passat 22 d’octubre.

L’import íntegre que es generi de la venda d’entrades a taquilla davant el filial groguet, s’entregarà a la iniciativa promoguda per Riuada Solidària al Francolí, plataforma que també estarà present a l’accés al Nou Estadi per a que tots els socis i aficionats puguin fer la seva aportació solidària.

El preu de les entrades serà de 10 € a les zones de Gol, 15 € a Preferent i 25 € a les localitats de Tribuna. A més a més, els veïns i veïnes dels municipis afectats:  Vilanova de Prades, Vallclara, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc i Vilaverd, podran accedir a les zones de Gol Nord o Gol Sud per 5 €, prèvia acreditació del seu DNI.

D’aquesta manera, el partit de diumenge a les 12 hores entre els grana i el Villarreal CF ‘B’, duel corresponent a la jornada 16 del grup III de Segona Divisió B, no només servirà per lluitar per la tercera victòria consecutiva de la temporada, també tindrà un caire solidari on hi podran participar tots els nastiquers.

gimnastic-ucrania