N’Gal condueix la victòria

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit una victòria convincent contra el Llevant al guanyar per 2 a 0 gràcies a dues dianes de Serge N’Gal. El camerunès s’ha erigit com l’estrella del partit i tot sol ha portat de corcoll a la defensa valenciana.
La primera part ha començat amb una ocasió de perill per a cada conjunt, però els dos porters han estat atents i han aconseguit evitar el gol. Poc a poc els granes han passat a dominar el partit i apropar-se a la porteria rival. La titularitat de Jose Mari, Víctor i N’Gal oferia moltes possibilitats en atac, però cap dels tres davanters han aconseguit el gol. Les ocasions anaven passant i la sensació és que els granes s’avançarien en el marcador, fet que ha passat just començar la segona part, quan Jose Mari ha deixat la pilota a l’àrea petita perquè Serge N’Gal fes de les seves i marqués l’1 a 0.
A diferència d’altres partits, aquest cop el Nàstic no ha endarrerit les línies, sinó que ha buscat el segon gol i, de fet, no ha tardat gaire en arribar. Era el 57′ quan Víctor i N’Gal han efectuat un contraatac a la perfecció, que ha acabat amb el segon gol del camerunès, ovacionat per les més de 6.000 persones que han assistit avui al Nou Estadi. Amb el resultat, Ferrando ha mogut banqueta i el Nàstic s’ha limitat a tocar i tocar fins al xiulet final.