gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou acord de col·laboració entre Salting Tarraco i Nàstic

‘Salting’ per tres temporades

El Gimnàstic de Tarragona i Salting Tarraco, el parc de salt més gran de la província, segellen un nou acord de col·laboració per les properes tres temporades esportives.

La nova col·laboració permetrà intercanviar sinergies entre ambdues parts i impulsar accions conjuntes en els esdeveniments futurs, a més tenir presència en tots els canvis dels jugadors que ‘salting al camp’ en els partits oficials.

El gerent de Salting Tarraco, Javier Escribano Nuñez de Castro; acompanyat del gestor de l’empresa, Marcel Roselló; i Jose Maria Andreu, responsable de l’Àrea de Negoci del Gimnàstic de Tarragona, han estat els encarregats de tancar el nou acord a les instal·lacions del Nou Estadi.

Salting Tarraco compta amb les instal·lacions referents de salt de la província, oferint diferents zones i àrees on poder practicar i millorar les habilitats com saltimbanqui. Llits de parkour, pòdiums, llits verticals i papallona, tirolines, rocòdrom, piscina d’escuma i molt més a descobrir. A més, és un espai únic per celebrar els aniversaris de la canalla.

Durant el transcurs de l’acord, Salting Tarraco i el Gimnàstic de Tarragona oferiran promocions especials a tots els socis abonats per a gaudir dels 2400 m2 d’oci, diversió i salut.

gimnastic-ucrania