gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nova pantalla gegant al Parc del Francolí per viure l’anada de la final del play-off

L'activitat a l'Espai Nàstic començarà a les 17 h i s'allargarà fins al final de partit contra el Málaga CF

El partit de Málaga CF i el Nàstic, que es disputarà aquest dissabte 15 de juny a partir de les 20.30 h, es podrà seguir en directe a través d’una pantalla gegant que l’Ajuntament de Tarragona tornarà a instal·lar a l’Espai Nàstic, a les grades del Parc Francolí. En aquesta ocasió, es col·locarà una pantalla de majors dimensions amb l’objectiu de generar més espai per donar cabuda a tots els aficionats i aficionades que vulguin animar a l’equip en aquest últim partit fora de casa del play-off d’ascens a Segona Divisió. 

L’activitat a l’Espai Nàstic començarà amb música a les 17 h i el ritme i el bon ambient no acabarà fins que acabi el partit. Com en l’anterior ocasió, l’espai tindrà una fan zone i disposarà d’un servei de bar amb barres portàtils. Abans del partit i des de l’escenari, començarà el programa en directe de Tarragona Ràdio dirigit per les periodistes Sílvia Garcia i Sílvia Petit; i quan s’apropin les 20.30 h, serà el torn dels periodistes Laura Casas i Joan Mercadé, que faran la prèvia amb connexions en directe amb Màlaga. 

L’Espai Nàstic és una iniciativa de Tarragona Esports, Tarragona Ràdio i el Gimnàstic de Tarragona que té l’objectiu de convidar a tota la ciutadania a animar a l’equip en els partits que es disputen fora de casa durant el play-off. L’espai també comptarà, per part de la conselleria d’Igualtat, d’un Punt Lila i Arc Iris amb la finalitat d’informar i assessorar sobre les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques. 

Des de la Guàrdia Urbana s’informa que a partir de les 18.00 h es tallarà el trànsit a la plaça Corts Catalanes amb el carrer Josep Maria Terrassa, el carrer Ernest Vilches amb Josep Maria Terrassa i el carrer Joan Miró. 

El cos policial recomana desplaçar-se a peu o amb transport públic i evitar la utilització dels vehicles privats.

gimnastic-ucrania