Nàstic 0 – 0 Córdoba

El Nàstic ha sumat un punt aquesta tarda contra el Córdoba. La primera part ha estat molt igualada, sense masses ocasions per cap dels dos conjunts. Als grana els ha costat construïr jugades mentre que els andalusos han sapigut jugar bé les seves cartes i s'han tancat molt bé. A la segona meitat l'àrbitre ha anul·lat un gol de Tuni i ha deixat el Córdoba amb un home menys, després de l'expulsió de Charles. Amb la superioritat numèrica i els canvis ofensius que ha introduït D'Alessandro, el Nàstic s'ha vingut a dalt i en els darrers minuts ha merscut molt més que el que ha reflexat el marcador.

Al minut 13 els tarragonins han gaudit de l'ocasió més clara amb un xut de Viguera per l'escaire, que ha aturat Alberto. Al 19' el Córdoba també buscava porta amb un bon xut de López Silva que s'ha trobat amb el pal de la meta de Rubén i al 20' després d'un córner, Borja ha provat un xut que ha acabat a les mans de Rubén. Abans del descans Hervás ha tingut el gol a les seves botes però després d'un mà a mà amb Rubén ha enviat la pilota massa creuada. Amb el 0 a 0 els dos equips s'han anat al vestuari. Al minut 56' un xut de falta de Luna ha sortit molt ajustat per l'esquerra de la porteria d'Alberto. Al 75' el col·legiat ha mostrat la vermella directa a Charles per una entrada sobre Luna i el Córdoba s'ha quedat amb un home menys. Llavors, D'Alessandro ha volgut aprofitar la superioritat numèrica fent un canvi ofensiu, donant entrada a Eloy Gila per Álex Ortiz. A partir d'aquí el Nàstic ha començat a mostrar la seva millor cara i els darrers minuts han estat d'infart. Al minut 82 l'àrbitre ha anul·lat un gol a Tuni per fora de joc ja que ha interpretat que la pilota havia tocat a Rodri. Tres minuts després, Luna ha tret una falta que Longas ha pentinat però Alberto, molt atent, ha enviat la pilota a córner. A dos minuts del temps reglamentari, Seoane ho tornava a intentar des de fora de l'àrea però l'esfèric s'ha perdut per sobre de la porteria del Córdoba.

El Nàstic jugarà el darrer partit abans del Nadal, dissabte a les 18h. contra el Girona.