Nàstic 0 – 1 Betis

El Nàstic ha caigut per la mínima contra el Betis aquesta tarda al Nou Estadi. En un partit marcat per un arbitratge clarament desfavorable pel conjunt grana, els de Luis César han aconseguit plantar cara a un dels millors equips de la categoria. El Betis ha marcat de penal l'únic gol de l'encontre, sumant així els tres punts que necessitava per no despenjar-se de la lluita per tornar a Primera.

El partit s'ha iniciat amb força perill del andalusos, que s'apropaven a la porteria de Rubén Pérez de forma insistent. Al minut 19 de joc el col·legiat ha expulsat a l'entrenador del Nàstic i el readaptador del conjunt grana, Romà Cunillera s'ha encarregat de dirigir l'equip. En la segona part, el Nàstic ha tingut diverses ocasions per marcar, la més clara una de Morán al minut 75 que rematava un córner de Campano però la pilota s'ha anat fora. Al minut 78 l'àrbitre ha estat de nou el protagonista i ha assenyalat penal de Marc Fachan sobre un jugador andalús. Emaná no ha perdonat i ha fet pujar el 0-1 al marcador del Nou Estadi. Al 84' Hernández Hernández ha tornat ha assenyalar la pena màxima a favor dels de Víctor Fernández per una falta de Jorge però aquest cop Mehmet ha enviat la pilota als núvols.

El Nàstic no ha pogut sumar els 50 punts aquesta jornada. El proper diumenge s'enfrontaran a un altre dels equips de la part alta de la taula, el Villarreal B.