Nàstic 0 – 1 UE Sant Andreu

El Nàstic no ha pogut puntuar en el debut en lliga d’aquesta temporada 2014-15. El conjunt entrenat per Vicente Moreno ha disposat de múltiples ocasions en els 90 minuts de joc però els granes no han estat capaços de batre a Morales. El davanter de la UE Sant Andreu, Puerto, amb el seu gol, ha estat l’encarregat de donar la victòria al conjunt visitant.

El conjunt grana ha sortit al terreny de joc amb ofici i decidit a marcar el primer gol ràpidament. El jugador canari, Rayco, ha gaudit de dues ocasions en els primers sis minuts de partit, però ambdós xuts han sortit fregant el pal de la porteria de la UE Sant Andreu. La següent ocasió local ha vingut de les botes de Lago Júnior, que des de dintre de l’àrea ha pogut rematar mentre queia al terra, finalment, la pilota no ha trobat els tres pals. El Nàstic es trobava còmode sobre el terreny de joc però no podia definir les seves jugades amb encert. Al minut 37 ha estat Rocha el que ha buscat porteria però la defensa visitant ha bloquejat el xut i la pilota ha sortit a córner. Novament el jugador extremeny, després d’una centrada-xut a pilota aturada, ha creat perill sobre la porteria de Morales. Quan millor estava jugant el conjunt tarragoní ha arribat el gol visitant. Després d’un xut de Puerto, la pilota ha rebotat en un defensor grana i la pilota s’ha colat al fons de la porteria de Reina. Amb el resultat de 0-1 favorable a la UE Sant Andreu s’ha arribat a la mitja part.

Tot i el gol encaixat en el minut 42 de la primera meitat, el Nàstic ha sortit en busca de l’empat a la represa. Giner amb una centrada-xut des de la banda ha estat el primer en crear perill a la porteria visitant al minut 49. Una nova falta, sacada en curt per Giner, ha permès que Mossa impactés una pilota que ha sortit per sobre la porteria de Morales. El primer canvi a les files grana ha estat al minut 54, Jean Luc ha substituït a Lago Júnior. El porter visitant ha tornat a intervenir després de que Marcos busqués estrenar el seu compte golejador amb un fort xut des de dintre de l’àrea. El segon canvi realitzat per Vicente Moreno ha estat el de Luismi per Mossa al minut 63. L’oportunitat més clara del partit ha sorgit de les botes de Rayco, el davanter ha rematat un córner i la pilota ha topat amb el pal, el rebot li ha caigut a Manolo Martínez que, amb el cap, no ha pogut impactar una pilota que semblava ser l’empat del Nàstic. L’últim canvi grana ha estat al minut 77, quan Azkorra ha substituït a Cristóbal. Reina ha salvat el segon gol visitant a falta de quatre minuts per finalitzar el partit i l’última opció grana ha estat en el temps afegit, quan Luismi ha botat una falta que ha aconseguit rebutjar el porter Morales. El Nàstic ha consumat la primera derrota per 0-1 davant la UE Sant Andreu tot i les bones sensacions transmeses pel conjunt local.

El Nàstic, després del debut en lliga, jugarà al Nou Estadi el partit del Centenari el proper dimarts 26, a les 20.00 hores, davant el campió de la Europa League, el Sevilla FC. Els actes amb motiu dels 100 anys de vida de la secció de futbol del Gimnàstic de Tarragona s’iniciaran a les 19.00 hores.

Alineacions:

Nàstic: Reina, Gerard Valentín, Manolo Martínez, Molina, Mossa, Rocha, Cristóbal, Lago Júnior, Giner, Rayco i Marcos. També han jugat: Jean Luc, Luismi i Azkorra

UE Sant Andreu: Morales, Llamas, Jefferson, Viale, Azparren, Ton, Xavi, Ibon, Nuha, Puerto i Calderón. També han jugat: Guzmán, Víctor i Fran.

Gols: 0-1 min 42. Puerto,

Nou Estadi. 3.127 espectadors. Jornada 1 – Segona Divisió B (Grup III)