Nàstic 0 – 2 AD Alcorcón

El conjunt grana no pot superar a un bon Alcorcón que ha sabut aprofitar les seves ocasions. Els de Vicente Moreno han dominat clarament durant la primera meitat, però un matiner gol dels madrilenys a la segona meitat, ha canviat el signe del partit.

El Nàstic ha començat el partit dominant amb claredat. Amb un ritme de joc molt alt i una bona pressió defensiva, les primeres ocasions del matx han estat pels granes. Al minut 2, Jordi Calavera, en una bona jugada personal per la banda dreta, ha estat el primer en posar a prova el porter visitant, Dimitrovic. Al 6’ ha estat Ferran Giner qui no ha pogut aprofitar una bona centrada de Jean Luc, després d’un gran contraatac dels locals. Al minut 24, De la Espada ha pentinat de cap una bona centrada de Mossa, però la seva rematada no ha trobat la porteria. I dos minuts més tard, de nou Dimitrovic ha evitat el gol després que De la Espada engaltes un gran xut a passada de Ferran Giner. Al 28, una bona triangulació entre Marcos i Emaná ha estat blocada pel porter local. Un Nàstic molt ben situat en defensa ha seguit mantenint el domini del joc fins al final de la primera meitat. Els tarragonins encara han gaudit de dues bones ocasions abans del descans, primer amb Jean Luc i després amb Iago Bouzón, però Dimitrovic, un dels millors de l’Alcorcón, ha evitat el gol. A la mitja part s’ha arribat amb el resultat inicial.

A la represa ha estat altre cop el Nàstic qui ha començat dominant, però al minut 4 de la segona, el visitant Oscar Plano s’ha tret un bon xut des de fora l’àrea per posar el 0-1 al marcador. Ha estat la primera rematada entre els tres pals dels visitants i Reina ha tocat la pilota però no ha estat suficient per evitar que acabés al fons de la porteria. A partir d’aquí els granes s’han bolcat a l’atac però els homes de Juan Ramón López han sabut mantenir el control del partit. Al 54’ s’ha produït el primer canvi a les files locals. Alex López ha substituït a Emaná. El Nàstic semblava que recuperava el perill però al 61’ David ha aconseguit el definitiu 0-2 a favor de l’Alcorcón, després d’una indecisió de la defensa tarragonina. Moreno ha donat entrada a Naranjo per Mossa al 63’, que tan sols un minut més tard ha tingut una de les millors ocasions del partit. La seva rematada ha anat al travesser de la porteria visitant i, dos minuts després, De la Espada, dins l’àrea, ha enviat fora per poc. El Nàstic ha seguit atacant amb convicció la porteria del Alcorcón però un encertat Dimitrovic ha enviat en orris les aproximacions granes. De la Espada, al 76’, ha tingut una gran ocasió per reduir distàncies en el marcador. El davanter grana, amb un bon gest tècnic, ha controlat una pilota aèria a la frontal i ha encarat porteria entre dos rivals, però a l’últim instant no ha aconseguit empalmar la pilota. D’aquí al final els locals hi han anat amb tot, però l’Alcorcón ha sabut controlar el partit, i amb el xiulet del col·legiat s’ha consumat la primera derrota a casa dels homes de Vicente Moreno, que malgrat tot, segueixen a la part noble de la classificació després d’un gran inici de temporada.

La setmana vinent el Nàstic viatjarà a Ponferrada en la 8ena jornada de la Liga Adelante. El matx es disputarà el dissabte, a les 18.00 hores, al Municipal de El Toralín.

Nàstic: Reina, Mossa (J. Naranjo, 63’), D. Rocha, Ferran Giner, Tejera, I. Bouzón, Pablo Marí, Jean Luc, Emaná (Álex López, 54’) De la Espada (Rayco, 78’) i Jordi C.

AD Alcorcón: Dmitrovic, Fede Vega, Djene, Chema R. (Román, 10’), David, Mayor (Natxo Insa, 54’), C. Bellvis, Toribio, Oscar Plano, J. Campaña (Fausto Tienza, 88’) i Pastrana.

0-1, Oscar Plano (49’); 0-2, David (61’).

P. Marí (34’), De la Espada (51’), I. Bouzón (53’), Djene (53’),  Tejera (82’).

Sr. Víctor Areces Franco (Col·legi asturià)