Nàstic 0-2 Alcorcón

El Nàstic ha caigut aquesta tarda davant l'Alcorcón per 0 a 2. Els madrilenys han fet pujar el primer gol en el minut 23, en la ocasió més clara que han disposat i quan el Nàstic més pressionava i buscava l'empat, els d'Anquela han sentenciat amb la segona diana.

El primer quart d'hora no ha estat de ningú i cap dels dos equips ha dominat sobre l'altre. El Nàstic ho ha intentat però no ha pogut crear jugades de molt perill, ja que l'Alcorcón ha estat molt fort defensivament. Tot i que en un primer moment els homes de D'Alessandro han aturat els atacs grocs, el pitjor moment ha arribat quan els d'Anquela s'han avançat amb un gol de Quini al minut 23. El jugador de l'Alcorcón ha engaltat la pilota que li ha arribat des de la banda dreta per batre Ruben Pérez. Però els grana han protagonitzat una bona jugada uns minuts després, quan Arzu ha posat la pilota a l'olla però la defensa ha desviat abans que Orbegozo pogués rematar amb el cap. A la mitja part l'Alcorcón ha pogut ampliar la distància però Montañes ha acabat enviant la pilota fora. Ha estat en aquests moments quan el matx s'ha animat i el Nàstic s'ha bolcat a la porteria de Manuel, primer amb un xut fort d'Álvaro i un molt semblant d'Arzu uns minuts més tard. I així ha continuat fins el final de la primera part, amb un Nàstic que ho ha intentat i un Alcorcón que ha arribat una vegada més perillossament i un atent Ruben Pérez ha sabut aturar i mantenir el 0-1.

A la repressa D'Alessandro ha apostat per dos canvis ofensius, fent entrar a Tuni i Peragón per Orbegozo i Álex Ortiz amb la intenció de remuntar el marcador. Així, els grana han estat una mica més intensos en la segona meitat i en els primers minuts han protagonitzat algunes arribades. Al 48' Álvaro Rey centrava des de la banda però Peragon ha relliscat, degut a la intensa pluja que ha caigut durant el partit, sense poder arribar a rematar i al 49' Tuni ha robat l'esfèric dins l'àrea petita quan estava envoltat de jugadors però el xut del balear ha acabat en mans del porter madrileny. Al 62' el Nàstic ha fet una boníssima jugada que ha acabat amb el xut de Longas a les mans de Manuel després d'un rebot, i un minut després Peragon ha creuat la pilota que s'ha acabat perdent per la línia de fons. Uns minuts després, Moran encarava la porteria de l'Alcorcón quan Babin ha tallat amb la mà però Jaime Latre no ha xiulat res tot i els crits de l'afició que reclamava penal.  A punt d'arribar a l'últim quart de l'encontre, D'Alessandro ha fet el tercer canvi, fent entrar a Dani Abalo per Álvaro Rey. Malgrat tots els intents dels locals, en el minut 89' ha arribat el segon gol de l'Alcorcón que ha caigut com una gerra d'aigua freda sobre els homes de D'Alessandro. Riera ha aprofitat un contraatac per a quedar-se sol davant de Ruben Perez i marcar a plaer el 0 a 2. Després d'aquesta derrota la permanència es situa a 11 punts, el proper dissabte a les 18h. els grana s'enfrontaran al Guadalajara.