Nàstic 0 – 2 Murcia

El Nàstic ha caigut per 0 gols a 2 aquesta tarda al Nou Estadi. Els grana afrontaven el primer partit del 2012 amb la necessitat de sumar els 3 punts davant el Murcia però tot i l'esforç, la lluita, i l'arribada que ha tingut l'equip finalment no ha pogut fer-se amb la victòria.

Durant la primera part el Nàstic ha arribat a la porteria contraria molt més que el Murcia però la pilota no ha volgut entrar. Al minut 4, els tarragonins han gaudit de la primera ocasió. Moran ha centrat des de la banda però el cop de cap de Peragon ha anat fora. El Murcia també ha tingut la seva primera opció quan C.Ruso sol davant Rubén Pérez ha enviat la pilota massa alta. Dos minuts després, Peragón ho tornava a intentar però el seu xut ha acabat a les mans d'Alberto. Al minut 8 ha arribat el 0 a 1 quan Cristian Ruso ha aprofitat que el xut del seu company Óscar Sánchez s'ha estavellat al travesser i el rebot ha caigut als seus peus. Al 17' Sánchez ho tornava a intentar amb un xut que ha sortit fregant el travesser de la meta de Rubén. Tot i tenir el marcador en contra, els grana han continuat lluitant intensament. Al 22' era Viguera qui ho intentava però la seva rematada s'ha perdut per la línia de fons i al 26' Peragon ha pogut marcar l'empat després d'una bona assistència de Fernando Moran però el xut del madrileny massa fluix, l'ha aturat el porter murcià en dos temps. Al 35' Álvaro Rey buscava a Peragon amb una bona assitència des de la banda dreta però el davanter no ha arribat a la rematada.

La segona meitat ha començat amb l'entrada de Powel i Luna al terreny de joc. Als homes de D'Alessandro els ha costat arribar a dalt en el primer quart d'hora mentre que el Murcia ja ha començat a inquietar en el minut 1 amb un potent xut de Ruso que ha sortit just per sobre del travesser. Al 62' Powel ha estavellat el seu xut contra el porter després d'un centre ras de Luna. A partir d'aquesta primera ocasió els grana han començat a endollar-se i a crear perill fins el darrer suspir. Al 75' Longas ha tingut una ocasió molt clara però Alberto ha ficat la mà i ha refusat l'esfèric. Al 86' Arzu ha ficat la pilota però el cop de cap de Powel ha marxat fora i al 88' el xut de Moran el refusa a córner Alberto. En temps de descompte i en una de les poques ocasions del conjunt visitant en la segona part han sentenciat el matx amb el 0 a 2 definitiu.

El Nàstic jugarà el proper divendres a Balaídos contra el Celta de Vigo.