Nàstic 0 – 3 Granada

El Nàstic ha caigut aquesta tarda davant el Granada per 0 gols a 3. Els grana no han pogut sumar la tercera victòria consecutiva i els tres punts se'ls ha emportat el conjunt andalús. Els de Joan Carles Oliva han disputat una gran primera meitat però el conjunt de Fabri González ha estat més efectiu.

Els primers quinze minuts de joc han estat una bogeria. Els de Joan Carles Oliva han sortit amb molta intensitat i han tingut fins a quatre ocasions clares per marcar però el porter del Granada ho ha evitat. Al minut 2 de joc el remat d'Álex Ortiz després de la centrada de Mingo l'ha aturat el meta del Granada gairebé sobre la linia de meta. Tuni també ha gaudit d'una bona oportunitat després d'una gran combinació entre Seoane, Miki i el jugador balear, que ha enviat l'esfèric massa alt. Al 9' el xut de Miki sol davant de Roberto l'ha acabat refusant el porter del Granada i poc després Roberto ha tornat a evitar que la rematada de Rodri després de l'asistència de Seoane acabés amb la pilota al fons de la xarxa. Els de Fabri han començat a despertar i Mikel Rico ha estat el primer en avisar però una mà de Rubén Pérez ha enviat l'esfèric a córner. Els grana han continuat buscant el gol. Miki ho ha tornat a intentar amb un xut des de fora de l'àrea que ha acabat a les mans del meta visitant. Al minut 36 ha arribat el primer gol del Granada. El xut d'Orellana l'ha aconseguit refusar Rubén Pérez però la pilota ha caigut als peus de Mikel Rico que amb un xut creuat ha fet pujar el 0-1 a l'electrònic. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la segona meitat al Nàstic li ha costat més arribar a la porteria de Roberto. Al 55' els grana han demanat penal després de que un defensor del Granada tallés la trajectòria de la pilota amb el braç. El xut d'Eloy Gila al 59' des de fora de l'àrea s'ha perdut per la esquerra de la meta del Granada. Al 64' Geijo ha marcat el 0-2 quan només portava un minut sobre el terreny de joc. El davanter i màxim anotador del conjunt andalús ha encarat sol a Rubén Pérez marcant a plaer mentre els jugadors del Nàstic demanaven fora de joc. I només quatre minuts després Collantes ha sentenciat l'encontre després d'una bona assitència de Geijo. Tot i així els de Joan Carles Oliva ho han seguit intentant fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

Els grana jugaran dimecres contra el Recreativo de Huelva i diumenge rebran el Betis al Nou Estadi.