Nàstic 0 – Xerez 2

El Nàstic ha caigut aquesta tarda davant el Xerez per 0 a 2. Com cada jornada, els tarragonins han treballat, han apretat i han tingut forçes ocasions però no han aconseguit materialitzar-les. Al minut 24 de joc el Xerez s'ha quedat amb un home menys, després de que el col·legiat mostrés la vermella directa a Moreno per una falta sobre Powel.

En la primera part el Nàstic s'ha apropat a la porteria de Lledó insistentment però la pilota no ha volgut entrar. Els de Luis César han dominat el joc i han tingut la possesió de l'esfèric durant els primers 45 minuts però la primera vegada que el Xerez ha arribat a la porteria de Rubén Pérez ha estat letal, i l'ex grana José Mari ha marcat el 0 a 1. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la segona part el Nàstic ha buscat donar la volta al marcador. Rodri ha tingut la primera ocasió amb un remat de cap però la pilota ha marxat fora. Al minut 60, el xut d'Álex Cruz toca en un rival i surt fregant el pal dret de la porteria del Xerez i al 68 l'àrbitre ha anul·lat un gol a Gerardo per fora de joc. Poc després els andalusos han acabat amb les poques esperances dels grana per aconseguir l'empat i al 69' Cordero, en una contra, ha sentenciat amb el 0 a 2.

El proper cap de setmana el Nàstic s'enfrontarà al Cartagena.