Nàstic 1-0 Elche

Per fi. El Nàstic ha aconseguit avui una importantíssima victòria per seguir viu en la lluita per la permanència. Els grana han lluitat i jugat com sempre però avui el treball ha tingut recompensa. Els homes de D'Alessandro s'han imposat per 1 gol a 0 a l'Elche, que arribava a Tarragona com a segon classificat. Un gol D'Álvaro Rey, el primer amb la samarreta del Nàstic, al minut 26 ha estat suficient perquè els 3 punts es quedessin a Tarragona. Avui també ha debutat davant la seva nova afició, Dani Abalo que ha estat un dels protagonistes en la jugada del gol.

El Nàstic ha portat la batuta durant la primera meitat, tant en ocasions com en el joc. Tot i així, les primeres arribades de perill les han protagonitzat el conjunt de José Bordalás. Al minut 4 era el tarragoní Miguel Palanca qui ho intentava però el seu xut ha marxat per sobre de la porteria de Rubén Pérez. El porter grana ha protagonitzat seguidament dues intervencions claus, al minut 5 refusant un cop de cap de Perico i al 10' aturant amb les cames la pilota després d'una altra rematada de Perico. A partir d'aquí ha estat el torn dels grana. Primer era Powel qui ho probava però el seu xut ha marxat massa alt i al 15' era Álvaro Rey però la pilota s'ha perdut per la línia de fons. Etxeita al minut 20 ha rematat de cap però per sobre de la porteria i al 22' Dani Abalo ha provat des de fora de l'àrea però sense fortuna. Al minut 26 el Nàstic s'avançava en el marcador amb un gol d'Àlvaro Rey. Abalo ha ficat l'esfèric a Powel des de la banda però el remat de l'holandès s'ha trobat amb el cos de Juan Carlos, el refús l'ha atrapat un atent Álvaro Rey que ha perforat la meta il·licitana. Al 37' l'àrbitre ha anul·lat un gol a l'Elche per fora de joc i al 42' Powel ha pogut ampliar distàncies però la defensa visitant ho ha evitat. El d'Utrecht ha fet un gran xut des de la banda dreta però un jugador de l'Elche ha arribat a temps fer treure la pilota de sota els pals. Amb el 1 a 0 s'ha arribat al descans. A la segona part, l'Elche ha pressionat molt bé i ha inquietat el conjunt local, però el Nàstic no s'ha deixat vènçer. Al 53' Powel ha gaudit d'una nova ocasió, després de retallar s'ha quedat sense angle i el seu xut s'ha estavellat a l'exterior de la xarxa. Poc després Abalo per la banda ha fet una gran assitència buscant Moran però ha estat el golejador d'aquesta tarda, Álvaro Rey qui ha volgut rematar però no ha pogut controlar i la pilota ha anat fora. Al 86' l'afició ja havia cridat gol quan la pilota ha sortit fregant el pal esquerra de la porteria, després d'un xut lateral de Berry Powel. Al 88' Seoane també l'ha tingut amb un potent xut que el porter ha acabat bloquejant. I al 90' el col·legiat ha mostrat la vermella directa a  Pere Mairata.

El Nàstic tanca la primera volta amb victòria i amb 16 punts. El proper diumenge tornarà a jugar al Nou Estadi a les 19:45h. contra l'Almeria.