Nàstic 1 – 0 Girona FC

El Nàstic aconsegueix la primera victòria a casa en la temporada del retorn a la Liga Adelante. Els locals han dominat a l’inici del partit però no ha estat fins al minut 59 de la primera meitat quan Jean Luc, amb una gran jugada personal dins l’àrea, ha aconseguit el que seria el definitiu 1-0.

En una jornada en que el Nou Estadi estrenava gespa,  el Nàstic ha aconseguit sumar la segona victòria consecutiva, després de guanyar el passat diumenge a domicili al Tenerife.  Els de Vicente Moreno han sortit molt endollats al terreny de joc  marcant el ritme del partit des del primer minut.  El Girona, de la seva banda, aprofitava les accions a pilota aturada per dur perill a la porteria de Manolo Reina. En el minut 25 s’ha produït el primer canvi obligat a les files granes, De la Espada ha substituït a un Álex López que s’ha retirat amb molèsties. Malgrat el domini grana les ocasions no arribaven amb claredat i, a la mitja part, els jugadors han desfilat cap a vestidors amb empat a zero a l’electrònic.

Tot just començar la segona meitat, ha arribat el segon canvi a les files granes, Gerard Valentín ha deixat el terreny de joc lesionat i l’ha substituït Xisco Campos. El Girona ha començat més actiu en aquesta segona meitat,  i tots dos equips han gaudit d’ocasions molt clares de gol. Ferran Giner, ha estat a punt de batre a Becerra en dues ocasions, 53’ i 55’, però les seves respectives rematades han sortit molt prop de la porteria gironina. De la seva banda, Alcaraz ha enviat la pilota al travesser de la porteria local, també al 55’,en una de les millors ocasions del gironins. I al 58 ha estat el visitant Mata qui, amb una rematada acrobàtica, ha estat a punt de batre a Manolo Reina.  El porter de Villanueva del Trabuco ha enviat la pilota a córner amb una gran estirada. Just un minut després, al 59’, Jean Luc ha aconseguit el primer i únic gol del partit, culminant una gran jugada personal a l’àrea petita del Girona. A partir d’aquí el Nàstic ha sabut controlar els temps del partit. Sòlids al darrere, els tarragonins han estat capaços de parar els cops d’un Girona bolcat en atac. Al final, victòria pel Nàstic i 3 punts més que situen l’equip a la part alta de la classificació amb 7 punts.

Els de Vicente Moreno es veuran de nou les cares amb el gironins aquest dimecres en la segona ronda de la Copa del Rey. L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà dimecres 9 a les 20:30 al Nou Estadi. Els socis del club poden adquirir una entrada per la seva localitat per 10€, entrada que podran, a més, bescanviar per una invitació doble per a qualsevol partit de Lliga de la primera volta. De la seva banda, el preu pels no socis serà de 15€ als Gols, 20€ a Preferent i 30€ a Tribuna. Tos aquells que vulguin adquirir una entrada pel partit de Copa ho poden fer de dilluns a dimecres a les oficines del club. (Horari de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.00 hores).

Alineacions

Nàstic: Reina, Gerard V. (Xisco Campos, 48’), Xavi Molina, Pablo Marí, M. Bandeh K, D. Rocha, Fali (Tejera, 78’), Emaná, Ferran GP, J. Assoubre i A. de Groot (De la Espada, 25’).

Girona FC: I.A. Becerra, Lejeune, Granell, Richy A.P, Pere Pons, Mata, R. Alcaraz (Aday, 71’), C. Clerc (Jairo, 71’), Felipe A. J, K. Olivas i Javi Álamo.