Nàstic 1 – 0 RCD Espanyol B

Primera victòria en lliga al Nou Estadi aquesta temporada. El Nàstic ha superat a l’Espanyol B amb un gol de David Rocha en un partit en el que ha dominat a la primera part, però en el que ha anat perdent presència al llarg de la segona.
La primera part del Nàstic ha estat esperançadora, amb un bon joc mostrat per l’equip i amb dues bones ocasions per avançar-se en el marcador en els primers deu minuts. Els grana s’han fet dominadors del partit des del primer minut, amb un futbol de combinacions i amb una inspirada línia ofensiva que ha posat a prova a la defensa perica. Els jugadors del Nàstic han guanyat gairebé totes les jugades per banda i, juntament amb el control al mig del camp, el gol no s’ha fet esperar. Ha estat al minut 33 i després de tres ocasions consecutives. El porter ha tret les dues primeres ocasions i el pal la de David Sánchez, però ja no ha pogut fer res per aturar el fort xut de David Rocha.
El gol no ha fet més que esperonar els de Castillejo, que han seguit igual buscant ampliar diferències. A cinc minuts per finalitzar la primera meitat Perera ha tingut un mà a mà amb el porter, però aquest li ha endevinat el costat del regat i ha impedit que el Nàstic marxés al descans amb un 2-0.
L’inici de la segona meitat ha seguit el mateix curs que el primer temps. El Nàstic oferint un bon joc i arribades, tot i que l’equip ha notat com disminuïen les revolucions a mesura que passaven els minut i els blanc-i-blaus es trobaven més còmodes. Lago Júnior ha continuat fent de les seves per la banda i, al minut 61 i després d’una gran jugada individual de l’africà, David Sánchez hauria pogut fer el segon.
Castillejo ha mogut banqueta i ha donat entrada a Beñat i Querol per David Sánchez i Lago Júnior. En els últims 20 minuts l’Espanyol B ha fet una passa endavant buscant l’empat. La defensa grana i Tomeu no s’han deixat sorprendre i s’ha aconseguit així la primera victòria de la temporada al Nou Estadi.
Els grana visitaran el proper cap de setmana el camp del Sant Andreu. Abans però, dimecres hi haurà compromís de Copa del Rei al Nou Estadi davant l'Albacete.