Nàstic 1 – 0 Valladolid

El Nàstic ha aconseguit una importantíssima victòria aquesta tarda al Nou Estadi. El conjunt tarragoní ha guanyat per 1 a 0 a un ex primera, el Valladolid. Els grana han estat els protagonistes d'aquest duel, tal i com demanava ahir Oliva en roda de premsa. El conjunt local ha estat un bloc en defensa i ha creat moltes ocasions, i després del gol ha sabut mantindre l'avantatge al marcador emportant-se uns valuosos 3 punts.

El Nàstic ha saltat a la gespa del Nou Estadi molt fort. Els grana han estat els amos dels primers 45 minuts, i quan no corria ni un minut de joc els homes de Oliva han tingut la primera ocasió per marcar però el xut de Powel l'ha enviat a córner el porter del Valladolid. Poc després Mairata ha tornat a crear perill dins l' àrea petita del conjunt castellà però el seu cop de cap ha acabat a les mans de Justo Villar. Al 41' el Nàstic ha tornat a ficar contra les cordes el meta del Valladolid però Powel no ha arribat a temps de controlar l'esfèric després de l'assistència de Miki.

A la segona meitat, els tarragonins han tornat ha portar el control del joc. L'entrada d'Álvaro Rey al terreny de joc ha estat un revulsiu, un cop més, pels grana. Al minut 66, un xut del propi Álvaro Rey ha marxat creuat per la dreta de la porteria de Villar i quatre minuts després ha arribat el gol pel conjunt tarragoní. La pilota ha quedat morta dins de l'àrea després de l'embolic entre Miki, Powel i el meta del Valladolid i Rubén Navarro no ha dubtat, i el seu xut ha acabat al fons de la xarxa. Després del gol, el Nàstic ha continuat arribant amb insistència a l'àrea del quadre visitant i de nou Rubén Navarro ha tingut l'oportunitat d'ampliar distàncies amb un gran xut que s'ha perdut per damunt de la porteria del Valladolid.

El Nàstic ha aconseguit la segona victòria de la temporada davant la seva afició, el proper dissabte visitarà el camp de l'Albacete.