Nàstic 1 – 1 Elche CF Ilicitano

El conjunt grana empata davant els il·licitans en l’últim partit de lliga regular al Nou Estadi. El matx ha estat molt igualat en ocasions de gol i control de pilota, tot i això, el marcador no ha variat fins a la fase final del partit. Liberto ha fet el gol visitant i Cristóbal ha tancat el resultat.

El Nàstic ha sortit des del principi de partit buscant la porteria de Jose. Els jugadors de Vicente Moreno volien sumar tres punts més davant la seva afició. Les primeres aproximacions a l’àrea han estat per la banda esquerra de l’atac, on s’incorporava Mossa. Primer la defensa, i després el porter, han esvaït les ocasions locals. Mentre, al minut 13, els il·licitans han disposat de la primera ocasió per avançar-se al marcador. Anaba ha enviat la pilota a fora de porteria. La possessió ha estat equilibrada, ja que els dos equips buscaven tenir la pilota en tot moment per combinar fins la porteria rival. Mentre, les ocasions restants de la primera meitat han estat de color grana. Al minut 24, Lago Jr ha rematat per sobre el travesser una centrada de Xisco Muñoz. Quatre minuts després, el mateix davanter balear ha buscat sorprendre al porter visitant amb un potent xut escorat que ha acabat a córner. I l’ocasió més clara dels primers 45 minuts ha arribat amb una rematada de Luismi que ha pogut refusar un defensa sota pals. Amb l’empat inicial s’ha arribat a la mitja part.

Al temps de descans s’han presentat els últims equips de la temporada 2014/2015 del projecte ‘Junts Commarca’. El torn ha estat per a la Unión Deportiva San Salvador i el futbol base del CE El Catllar. Els diferents equips han anat desfilant fins al centre del Nou Estadi i s’han fet la foto protocol·lària.

A la represa, el plantejament dels dos equips seguia sent el mateix. Disposar de l’esfèric controlat per tal d’avançar amb la pilota controlada fins l’àrea rival. Al minut 52, s’ha produït la primera substitució grana. Manolo Martínez entrava al terreny de joc per Pablo Marí. Al 55, Tomeu ha estat providencial per evitar el primer gol visitant, després de tocar la pilota amb la punta dels dits. El segon canvi tarragoní ha estat el de Luismi, que ha donat entrada a Jean Luc. Tal i com avançava el segon temps, els visitants es replegaven prop de la seva àrea per tal de robar la pilota i buscar el contraatac. A la recta final han arribat els gols i les millors ocasions. Al minut 69, Rayco ha pogut marcar després d’una bona acció atacant juntament amb Xisco Muñoz. La pilota li ha rebotat al davanter canari i s’ha perdut per línia de fons. Al 73, s’ha produït l’últim canvi del Nàstic; Ferran Giner ha entrat al lloc de Lago Jr. Tres minuts després, Xisco Muñoz ha disposat d’una gran ocasió, després de la recuperació de Giner a camp contrari. Un defensa visitant ha interceptat la rematada, enviant a córner, quan el Nou Estadi ja cantava el gol. Al minut 78 ha arribat el gol del filial de l’Elche CF. Una jugada ràpida en atac l’ha culminat Liberto amb un potent xut que s’ha col·lat per l’escaire dret de Tomeu (0-1). Els de Vicente Moreno no han abaixat els braços i al minut 82 han posat la igualada al marcador. Una pilota perduda a la frontal de l’àrea l’ha rematat Cristóbal, amb un toc de qualitat, lluny de l’abast del porter Jose (1-1). Al 84 un contraatac il·licità ha finalitzat amb la pilota topant el pal esquerre de la porteria de Tomeu. I, el Nàstic, dos minuts després,  l’ha tingut amb una rematada amb el cap de Xisco Muñoz. El porter visitant ha realitzat una bona intervenció i ha enviat a córner per evitar la derrota dels d’Elx. Després del temps afegit s’ha arribat a la conclusió del matx.

Els de Vicente Moreno buscaran finalitzar la lliga regular amb una victòria davant el Villarreal ‘B’.  El partit correspon a la jornada 38 del grup III de la Segona Divisió B i es disputarà  a la Ciutat Esportiva del Villarreal.

Nàstic: Tomeu, Xisco Campos, Xavi Molina, Pablo Marí (Manolo Martínez 52’), Mossa, David Rocha, Cristóbal, Luismi (Jean Luc 58’), Lago Jr (Ferran Giner 73’), Rayco i Xisco Muñoz.

Elche CF Ilicitano: Jose, Peral, Primi, Fran, Hostench, Ivan Agudo (Rubio 87’), Sergi, Mario Arqués, Joaquín (Christensen 85’), Anaba i Liberto (Gonzalo 89’).

0-1, Liberto (78’); 1-1, Cristóbal (82’).

Pablo Marí (20’), Fran (43’), Manolo Martínez (65’), Cristóbal (72’) i Joaquín (83’).