Nàstic 1 -1 Girona

Partit intens el que s'ha vist aquesta tarda al Nou Estadi, especialment a la segona part. El Nàstic ha sumat un punt en el derbi davant el Girona. Al minut 12 de la primera part Mairata avançava els grana amb un gol de cap però al 51' els de Javier Salamero feien pujar l'empat de la de Juanlu. El matx ha acabat amb l'expulsió dels dos entrenadors.

Els primers minuts no han tingut un dominador clar i el joc s'ha anat repartint entre els dos camps fins que al minut 12 Pere Mairata de cap, després de la centrada de Raúl Fusterfeia pujar el 1 a 0 al marcador. En els minuts posteriors el Girona s'ha apropat a la porteria de Rubén amb perill però el porter grana ha evitat totes les arribades. Primer el xut d'Acuña al 33' i dos minuts després amb una bona sortida ha aconseguit agafar la pilota abans que Corodesprés que Moha li fes una gran assitència. Al 42' Rubén pérez ha refusat amb el peu l'esfèric que ha caigut als peus de Garmendia però el seu xut des de lluny s'ha anat per sobre de la porteria del Nàstic. Amb el 1 a 0 s'ha arribat al descans. La segona part ha estat molt intensa i els D'Alessandro han mostrat la necessitat que tenien de guanyar els 3 punts. En el 50' però, els gironins han tirat per terra les possibilitats locals amb un gol de Juanlu. Al 55' era Antonio Longas qui buscava tornar a avançar-se amb un bon xut de falta que s'ha estavellat a la xarxa. Al 74' Tuni ha caigut a l'àrea i el públic ha reclamat penal però Prieto Iglesias s'ha limitat a assenyalar falta. Al 80' l'àrbitre ha expulsat a Javier Salamero per protestar. Al 83' Orbegozo ha tingut una ocasió claríssima quan Abalo li ha ficat una gran assitència des de la banda però el basc no ha arribat. I ja en temps de descompte el col·legiat ha expulsat a Jorge D'Alessandro.

El Nàstic jugarà el proper partit diumenge a les 18h. al camp del Murcia.