Nàstic 1-1 Las Palmas

Aquesta tarda s'ha disputat la cinquena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona que ha servit per a presentar la nova plantilla del primer equip davant l'afició. Minuts abans del partit, primer els jugadors de la Pobla i, seguidament, la plantilla i el cos tècnic del primer equip han saltat a la gespa en la presentació oficial del Nàstic al Nou Estadi. Las Palmas ha estat el rival en aquesta posada de llarg. El partit ha acabat en taules i el Nàstic, per cortesia, ha cedit el Trofeu a l'equip visitant. La nota negativa de l'encontre ha estat la lesió d'Álvaro Rey que s'hagut de retirar del terreny de joc amb una lesió al genoll esquerre i que podria haver afectat l'estructura del lligament creuat anterior (dilluns se li practicarà una resonància per veure l'abast de la lesió)

El partit ha tingut dues parts; en la primera Las Palmas ha portat més el control, i a la segona han estat els grana els qui s'han fet amb el matx. Al minut 10 Sergio Suárez ha avançat a Las Palmas al marcador després d'aprofitar una passada de Vitolo. Minuts després Powel ha tingut l'empat a les botes al rebre una passada d'Eloy Gila,la pilota però, ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Barbosa. Amb el 0 a 1 s'arribat al descans.

A la segona part, el Nàstic ha dominat més el joc. Eloy Gila, al minut 65, ha fet pujar l'empat. Moran ha tret la pilota des del córner i Chechi ha rematat de cap però el meta canari ha refusat, i Eloy Gila no ha perdonat; amb un cop de cap ha enviat la pilota al fons de la xarxa de Barbosa.

Els grana tornaran a jugar dilluns al Nou Estadi contra l'Espanyol a la Copa Catalunya.