Nàstic 1 – 1 Numancia

El Nàstic ha aconseguit un punt després d'empatar contra el Numancia (1-1), resultat que el deixa a sis punts de la permanència. L'encontre ha començat molt pels homes de D'Alessandro, que gràcies a un xut de Peragón que ha tocat lleugerament en un defensa soriàs'han avançat en el marcador. El partit ha continuat a favor dels granes fins ben entrada la segona part, quan al minut 79 Del Pino ha aprofitat els rebots provinents d'una falta per a igualar el resultat. A partir d'aquí, el Numancia ha buscat el segon gol, però en els minuts finals el Nàstic també ha tingut les seves ocasions. Tot i els últims intents dels grana, el Nàstic no ha pogut emportar-se els tres punts.

Els tarragonins han començat fort i han protagonitzat les primeres aproximacions de perill. Álvaro Rey ho provava quan només corria un minut de rellotge amb un xut que ha marxat molt ajustat al pal dret. Instants després, era Mairata qui amb un cop de cap a la sortida d'un córner buscava sorpendre Zabal però el meta sorià ha desviat amb la mà. Els següents minuts han transcorregut sense massa història ni per al Nàstic ni per al Numancia. El minut 28 el Nàstic ha obert el marcador amb un gol de Pavón en pròpia porta després d'un xut de Roberto Peragón. El minut 33' Abalo ha tingut el segon a les seves botes amb un xut creuat que ha refusat el meta del Numancia. Cinc minuts després, el mateix jugador gallec s'ha ficat a dins l'àrea petita intentant-ho de nou però en els últims instants la defensa visitant ha pogut enviar la pilota fora. Així doncs, els jugadors han arribat al descans amb el marcador favorable als locals. L'inici de la segona part ha començat amb dos canvis del Numancia. D'Alessandro ha decidit no fer canvis fins al minut 51, quan ha donat entrada a Tuni i Xisco Campos, que tornava als terrenys de joc després de la seva lesió, per Álvaro Rey i Orbegozo. El partit ha anat prou , amb bones opcions pels tarragonins, que tot i les arribades de Peragón no han aconseguit ampliar la diferència en el marcador. Malgrat els intents dels locals, el conjunt sorià ha sabut aprofitar el rebot d'una falta, sent Del Pino qui ha fet el gol de l'empat (79'). A partir d'aquesta diana, el Nàstic no s'ha sentit còmode i és quan la porteria de Ruben Pérez ha patit més. Tot i així, l'equip local ho ha seguit intentant i ha tingut les seves oportunitats. A cinc minuts pel final, Sergio Juste ha fet una molt bona centrada però Tuni no ha arribat a la pilota per uns milímetres. Ja en temps afegit el Nàstic ha tingut una última ocasió mitjançant un córner que la defensa del Numancia ha tret sota pals. Finalment, un punt per cada equip i el Nàstic jugarà la seva pròxima final diumenge contra Las Palmas.