Nàstic 1 – 1 Olot

El Nàstic no ha passat de l’empat a 1 gol aquest vespre al Nou Estadi davant de la UE Olot. Els grana haguessin pogut marxar al descans amb avantatge clar en el marcador, però els gols no ha arribat fins a la segona part. S’ha avançat l’Olot, de penal. Marcos ha empatat a falta de cinc minuts pel final.

Primera meitat controlada per part del Nàstic. Els homes de Castillejo han dominat clarament el seu rival, gaudint de la possessió de la pilota i de les millors ocasions per obrir el marcador.

Tot i això ha estat l’Olot qui s’ha anotat la primera de les ocasions del partit. Al primer minut, un xut des de la frontal de l’àrea ha topat amb el travesser de Reina per acabar fora. Després d’aquest avís, el Nàstic ha agafat les regnes i Aleix  Coch, al minut 13, ha respòs enviant també una pilota al pal. A poc a poc la davantera grana ha començat a carburar i la connexió Marcos-Rubio a punt ha estat de perforar la porteria de l’Olot. A la mitja hora de joc, Jesús Rubio no s’ho ha pensat a l’hora de provar el xut des de la distància, però ha estat el travesser en aquest cas qui ha impedit que pugés el primer al marcador. A les acaballes de la primera part, el Nàstic ha gaudit d’una immillorable oportunitat per marxar al descans amb avantatge. Primer Molina i després Marcos, en una doble ocasió, no han encertat en superar el porter i la primera meitat ha acabat amb 0-0 al marcador.

Castillejo ha mogut la banqueta un cop iniciada la segona meitat. Querol i David Sánchez han entrat per Perera i Calavera. L’Olot s’ha mostrat més actiu en atac en comparació al que havia mostrat en els primers 45 minuts i d’aquesta manera s’ha trobat amb un penal a favor que ha canviat la dinàmica del partit. Carlos Martínez ha transformat la pena màxima al minut 70. La reacció grana no s’ha fet esperar i Querol i Marcos han buscat la igualada sense encert. Al 75 Lago Júnior ha tingut la millor ocasió, però una altra vegada el pal ha estat l’obstacle per empatar. Un empat que ha arribat a cinc pel final. Marcos, després d’un servei de còrner, ha rematat al segon pal i ha establert l’u a u definitiu.

El Nàstic visitarà la propera setmana el camp del Badalona per mirar de tornar al camí de la victòria.