Nàstic 1 – 1 Tenerife

El Nàstic ha sumat un punt aquesta tarda contra el Tenerife. Els grana porten tres jornades consecutives invictes al Nou Estadi. Avui tots dos equips es jugaven molt i s'ha pogut veure un duel de màxima intensitat entre rivals directes. En la primera part el perill ha estat repartit entre ambdos equips però la segona meitat ha estat clarament dels d'Oliva que han pressionat i que han tingut fins a set ocasions de gol. Els d'Antonio Tapia s'han avançat amb un gol de Nino al minut 26 però Sanchón arribant al descans ha fet pujar l'empat a l'electrònic. Des del minut 76 els blanc-i-blaus han jugat amb un home menys després de l'expulsió de Luna.

El Tenerife ha saltat al terreny de joc molt endollat i amb l'objectiu clar de guanyar. Al minut 7 Sanchón ha tingut una bona oportunitat però el seu xut ha marxat per sobre de la porteria visitant, poc després el xut de Moran, que ha hagut d'abandonar el partit lesionat, ha sortit fregant el pal esquerra de la meta d'Aragoneses. Al minut 14 Nino ha començat a avisar i al 26' Rubén Pérez no ha arribat al xut del davanter del Tenerife, i l'esfèric ha acabat al fons de la xarxa. Abans d'arribar al descans una gran jugada en equip ha suposat el 1-1; Álvaro Rey ha fet una passada a Bergantiños que l'ha ficat molt bé dins l'àrea per a què Felipe Sanchón amb un xut creuat aconseguís igualar el marcador.

En la segona part el Nàstic ha pressionat moltíssim i ha buscat el gol insistentment. Xisco Campos ha tingut les primeres opcions a les seves botes però sense sort. Al 76' el Tenerife s'ha quedat amb deu després de l'expulsió de Luna per una entrada a Álvaro Rey. Poc després Eloy Gila ha tingut una ocasió claríssima després de una gran centrada d'Álvaro Rey però el jove davanter ha enviat la pilota a la posició d'Aragoneses que l'ha aconseguit refusar. Al 80' un xut del mateix Álvaro Rey l'ha enviat  a córner el meta illenc. Al 83 el cop de cap de Bergantiños ha acabat fora i un altre xut del gallec ha acabat a les mans del porter. Álvaro Rey ha continuat amb la seva lluita però Aragoneses no li ha deixat. Passat el minut 90' Virgili, que debutava avui amb el primer equip, ha pogut marcar el gol de la victòria però el seu cop de cap després de la centrada d'Álvaro Rey l'ha aturat Aragoneses.

El Nàstic continua 18è a la taula amb 35 punts, amb quatre punts més el goalaverage per sobre del Salamanca que marca el descens. Els d'Oliva jugaran les dues properes jornades fora de casa, primer contra l'Elche i el següent cap de setmana contra el Huesca.